Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Elin sägs nu ha kontaktat en skilsmässoadvokat

15 apr, 2010, 11:24 
Agneta Nisbeth
Annons

Elin och Tiger ser ut att vara på väg mot skilsmässa.
Elin och Tiger ser ut att vara på väg mot skilsmässa.

Elin Nordegren verkar nu definitivt ha tröttnat på sin otrogne make Tiger Woods, hon sägs åter ha kontaktat en skilsmässoadvokat. Det uppger nu sajten Radaronline.com som också kan berätta att Elin bytt advokat.

Elin Nordegren kom inte till sin makes omtalade golfdebut häromveckan. Hon föredrog att stanna i Florida med barnen. Förra söndagen klev hon på ett plan för att ensam resa bort från Orlando, barnen var då hemma med sin nanny. Sajten Radaronline berättar att hon innan dess haft en möte med sin nya skilsmässoadvokat. Det sägs att Tiger Woods kom hem direkt efter sin Masters och drog sedan iväg med bägge barnen på en resa, utan Elin. Uppgifter gör gällande att Elin är mäkta förbannad på att Tiger fortfarande inte satt familjen i första rummet och valt att spela golf istället för att stanna hemma med dottern Sam Alexis och sonen Charlie Axel. Tidningen People menar också att Elin blivit fruktansvärt arg på Tiger för reklamfilmen han precis gjort för Nike, den utnyttjade hans otrohetsaffärer för att sälja sportskor.

Så nu menar många att det bara är en tidsfråga innan skilsmässan är ett faktum.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Agneta Nisbeth

Foto: All Over Press

Annons