Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Elin säljer smycken hon fått av exmaken Tiger Woods – även vigelringen

01 nov, 2010, 09:30 
Agneta Nisbeth
Annons
Elin Nordegren

Efter skilsmässan med Tiger Woods blev Elin Nordegren 735 miljoner rikare och efter att ha sålt juveler som hon fått av exmaken blir det några miljoner till som klirr i kassan…

Så var äktenskapet över för Elin och Tiger Woods och efter alla otrohetsskandaler kan Elin nu försöka gå vidare – 735 miljoner kronor rikare. Nu auktionerar hon även ut en massa smycken som hon fått som kärleksgåvor från exmaken – även vigselringen, en diamantring värd 2,2 miljoner kronor.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Köpta av skuld

– Juvelerna påminner henne om deras äktenskap och för henne är det nu över, säger en nära vän till Elin till Sunday Express och fortsätter: 

– Det skulle ha varit gåvor från en kärleksfull make, men Elin vet nu att de troligen är de köpta på grund den skuld han känt för att ha varit otrogen mot henne.

Totalt kan Elin få ut över  10 miljoner kronor för alla juveler.

Av Anna Frödell

Foto: All Over Press

Läs även:

Annons