Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Elisabeth Andreassen ställer in allsången med Lotta i sista sekund – egentliga orsaken

17 jul, 2023, 11:10 

Elisabeth ”Bettan” Andreassen ställer in kvällens Lotta på Liseberg.

Annons

Lotta Engberg har rivstartat sommaren på Liseberg. Varje vecka bjuder hon och en rad artister på allsång, där det levereras odödliga klassiker från några av våra mest folkkära artister.

8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!Brand logo
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!

I år är det dessutom hennes 20:e sommar och programledaren har tidigare utlovat flera överraskningar under säsongen. Samtidigt kan hon inte blunda för det tråkiga besked som nu kommit.

Under måndagen, bara timmar innan direktsändning, bekräftar nämligen TV4 att artisten och vännen Elisabeth ”Bettan” Andreassen inte kommer att medverka i kvällens program.

Elisabeth ”Bettan” Andreassen
Elisabeth ”Bettan” Andreassen tvingas ställa in kvällens Lotta på Liseberg.

Elisabeth Andreassen: ”Tråkigt”

TV4 skriver i ett pressmeddelande att ”Bettan” tappat rösten och därför inte kommer kunna sjunga i Lotta på Liseberg. Hon ersätts i stället av artisten Adrian Macéus.

Annons

– Tråkigt nog så kommer jag inte sjunga i kväll, jag har tappat rösten och jag kommer inte att kunna sjunga de låtarna vi hade valt ut. Men jag vet att det kommer vara en magisk sommarkväll ändå och jag ser fram emot att möta Lisebergpubliken en annan gång, säger Elisabeth Andreassen.

Lotta Engbergs sorg: ”Kommer sakna”

För Lotta är det så klart extra tråkigt att det är just ”Bettan” som tvingas ställa in. De är sedan tidigare goda vänner och i vinter är tanken att de tillsammans ska bege sig ut på en julturné.

– Jag kommer självklart att sakna min fina Bettan, säger Lotta Engberg och meddelar att det ska bli intressant att få se Adrian göra debut i Lotta på Liseberg.

– Jag träffade Adrian när han var med i Billy Elliot för fem år sedan och redan då begrep jag att den här killen kommer bli något stort. Han är så välkommen till Liseberg!

Lotta Engberg
Lotta Engberg tycker det är tråkigt att Elisabeth ”Bettan" Andreassen tvingas ställa in.

Foto: TT

Annons