Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Emilie Stordalens verkliga relation till pappa Petters yngre flickvän

01 jul, 2022, 14:35 
AvSimon Holm Stålhand

Dotterns ärliga ord om Petters flickvän!

Annons
SE KLIPPET! Här tröttnar Iggy Pop på Tilde de Paula EbyBrand logo
SE KLIPPET! Här tröttnar Iggy Pop på Tilde de Paula Eby

Under fredagskvällen gästar hotellkungen Petter Stordalen, 58, Tilde de Paula Ebys talkshow på TV4. Programmet är direktsänt från Stockholm och börjar 20.00.

Med sig har han sin dotter Emilie Anker Stordalen, 29.

För drygt fyra år sedan skrev hotellmagnaten över sin förmögenhet, då motsvarande 25,7 miljarder svenska kronor, till sina barn Emilie, Henrik och Jakob. Hans äldsta barn Emilie arbetar inom Nordic Choice-koncernen och spås alltså att bli den som tar över efter fadern.

Ärliga orden om pappans nya flickvän

Petter Stordalen skiljde sig från sin dåvarande fru Gunhild under 2019, vilket kom som en chock för många.

”För att undvika rykten och spekulation väljer vi att vara öppna om att vi flyttar från varandra i mitten av november”, skrev Petter och Gunhild i ett gemensamt uttalande då.

Märta Elander Wistén och Petter Stordalen
Märta Elander Wistén och Petter Stordalen!

De forna makarna var tydliga med att de trots skilsmässan är goda vänner och att de kommer stötta varandra genom allt, livet ut.

Annons

Under förra sommaren avslöjade Petter Stordalen att han har träffat någon ny. Norrmannen hade träffat den svenska före detta elitryttarinnan Märta Elander Wistén, 30.

Det går ju inte att bortse från den stora åldersskillnaden och nu har den 29-åriga dottern, Emilie uttalat sig kring sin pappas nya romans.

– Vi gillar svenskar i familjen. Det är fantastiskt att Märta har blivit en del av familjen. Det är bra att pappa har haft en person han tycker om nu när det har varit så tufft. Vi har lärt känna varandra och Märta är väldigt söt och trevlig, säger hon i en intervju med norska Verdens gang.

Med de orden sagda så kan vi utgå från att deras relation är fantastiskt bra!

Annons