Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Emilio Ingrosso utom sig av saknad – vill inte dölja det!

01 nov, 2023, 08:30 
AvGabriella Hall
En helt ny upplevelse för Emilio Ingrosso. Nu förstår han vad andra pratat om.
Annons

För snart två månader sedan nåddes familjen Wahlgren och Ingrosso av ett riktigt glädjebesked. Pernilla Wahlgrens och Emilio Ingrossos äldsta son, Oliver Ingrosso, blev pappa till lilla Kalí Ennio Brown Ingrosso.

Oliver och flickvännen Zoe-Fay Brown välkomnade den 7 september sitt första barn. Och Emilio Ingrosso fick sitt första barnbarn.

Pernilla Wahlgrens ärliga ord om att få sitt första barnbarnBrand logo
Pernilla Wahlgrens ärliga ord om att få sitt första barnbarn

Eftersom Emilio tillsammans med sin fru Åsa Ingrosso har sin bas på Mallorca dröjde det ett litet tag innan han fick möjligheten att träffa familjens nykomling.

Annons

Första gången de möttes var bara för en vecka sedan.

"Äntligen fick vi träffa ”KALÍ” nu förstår jag vad alla pratar om att bli farfar!!! Vilken känsla!!! Värdens sötaste vackraste barn!!! stort GRATTIS till er fina ni", skrev Emilio på Instagram till en bild på familjen av tre.

Emilio Ingrossos stora saknad

Ett kärleksfullt möte mellan farfar och barnbarn. Och redan kan Emilio inte låta bli att sakna Kalí. Något han delar med sig av på Instagram.

"Som jag saknar mitt barnbarn!!! Snart kommer jag få hålla dig i famnen igen mitt lilla ❤️", skriver den nyblivna farfadern på Instagram.

Samtidigt som Emilios saknad är stor så är ju alltsammans väldigt glädjefyllt! Och i kommentarsfältet flödar kärleken i form av flera röda hjärtan.

En följare blir lite halvt nostalgisk och skriver:

"Tänk att du är farfar! Det var ju inte länge sedan du var den där unga snygga dansaren..."

Foto: TT

Annons