Emilio Ingrossos ärliga ord om barnens framgångar

26 jun, 2022, 15:00 
AvSimon Holm Stålhand

Emilio Ingrosso vet vad som krävs.

Annons

Emilio Ingrosso och Pernilla Wahlgren var ett av kändis-Sveriges hetaste par. De skapade rubriker dagligen i flera år under 80-90- talet – men det som började som nyfikenhet kring det otippade paret byttes snabbt ut mot skriverier om en destruktiv relation.

Både Pernilla och Emilio har tidigare uttalat sig om de sista åren av deras äktenskap som kantades av bråk, vilket i slutändan ledde till skilsmässa.

Emilio Ingrosso
Emilio Ingrosso.
Recept.se Nyhetsbrev

Men de har trots allt tre barn ihop, Oliver, Bianca och Benjamin – som alla har lyckats inom sina respektive branscher.

Emilios ärliga ord om barnen

Emilio och hans fru, Åsa Ingrosso driver restauranger i Stockholm. Men det är inte de enda som gör det i familjen. Bianca Ingrosso, 27, med sin sambo Phillipe Cohen, 28, driver restaurangen Ted tillsammans med Pouya Seifzadeh. Snart öppnar även äldsta sonen Oliver Ingrosso, 32, upp restaurangen Olli. Och yngsta sonen Benjamin Ingrosso, 24, har sänt två säsonger av matlagningsprogrammet ”Benjamin's”.

Annons

– Jag tycker bara det är kul att de också vill in i branschen och vill göra det här. Mina barn har ju vuxit upp med att jag lagat mat åt dem. De har sovit i sofforna på nätterna när jag har jobbat och stängt restaurangerna. De har ju fått det lite i blodet, säger Emilio Ingrosso i en intervju med Expressen.

Benjamin, Bianca och Oliver Ingrosso
Benjamin, Bianca och Oliver Ingrosso

Men om Emilio har gett några tips till sina barn? Nej, det har han inte gjort.

– De är lite som jag, de vill nog göra sin egen grej.

Alla Emilios barn har alltså gjort karriärer, Benjamin som artist, Bianca som influencer, tv-profil och entreprenör, Oliver som dj. En minst sagt framgångsrik familj!

– Det är klart man är stolt över sina barn, konstaterar Emilio.

Annons