Emilio Ingrossos avslöjande om familjelivet – orden om Benjamin och Bianca

18 nov, 2021, 18:11 

Emilio Ingrossos egna ord om den svåra tiden.

Annons
Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/Schollin
Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/Schollin

Familjen Wahlgren/Ingrosso har varit i offentligheten i många år nu, det började med Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrossos omskrivna förhållande och har sedan fortsatt med deras barn, framför allt Bianca och Benjamin, som vi fått följa på nära håll i tv-serien Wahlgrens värld.

De har nu skapat sig egna karriärer och har även en fin relation till sin pappa, en relation som inte alltid varit helt självklar. I ett känslosamt inlägg på sin Facebooksida hyllar nu Emilio sin familj och frun Åsa för att de har stått vid hans sida i vått och torrt.

”Det har varit några riktigt tuffa och tynga år för mig som både pappa / man & människa. Men det har också gjort att jag har lärt mig mycket och jag forsätter att lära mig varje dag. Jag måste få tilldela detta till min fru & mina barn som stått bredvid mig och hjälpt mig på stigen jag har gått. Nu blickar jag framåt och ser fantastiska möjligheter i alla aspekter. Man kan nog säga att jag är en envis jäkel! Man ska aldrig ge upp! Utan er hade jag nog aldrig lyckats klarar det! Älskar er alla ifrån botten av mitt hjärta!” skriver han.

Pernilla Wahlgren, Bianca Wahlgren Ingrosso, Emilio Ingrosso när Binca tävlade i Let's Dance.

Emilio Ingrossos liv i rampljuset

Emilio dansade in i kändisskapet när han 1985 ställde sig bakom Pernilla Wahlgren tillsammans med sin bror Vito i det kontroversiella Piccadilly Circus-numret i Melodifestivalen.

Annons

Det blev också starten på Emilios och Pernillas relation – de gifte sig 1993 och kom att få barnen Bianca, Benjamin och Oliver tillsammans. Skilsmässan 2002 blev sedan en minst sagt turbulent och vida omskriven historia.

Ex-paret har dock en fungerade relation i dag – något som Pernilla och Emilio har förklarat är barnens förtjänst. Särskilt Benjamin ska ha spelat en viktig roll.

– Vi har tre barn tillsammans. På vår gravsten kommer det fortfarande stå att vi är föräldrar till dem. Vi kommer alltid att vara det så det är idiotiskt att vi ska bråka. Vi lever inte för evigt. De kommer få barn, det är fester, bröllop, dop. Det är bara att försöka hitta vägen, för oss och för dem, har Emilio Ingrosso sagt till Hälsoliv.

Annons