Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Emilio Ingrossos iskalla tystnad – efter Pernillas förlovningsbesked

29 dec, 2022, 10:30 

Emilio Ingrosso lyser med sin frånvaro – efter Pernilla Wahlgrens stora glädjebesked med Christian Bauer.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso var ett av Sveriges hetaste kändispar. Folk verkade inte kunna få nog av romansen och i tidningar avlöste rubrikerna varandra.

Hör Pernillas ärliga ord om Christian Bauer – avslöjar sanningen om relationenBrand logo
Hör Pernillas ärliga ord om Christian Bauer – avslöjar sanningen om relationen

När de gifte sig i Laholm 1993 var det tydligt vilket otroligt engagemang det fanns kring paret. Uppmärksamheten från både fans och media skapade så stor uppståndelse att polisen ville kopplas in.

– Vi blev tillfrågade av polisen i Laholm om vi ville ha poliseskort till kyrkan men det skrattade vi bara bort. När vi sedan kom fram till kyrkan så var det ungefär 3 000 personer inne på kyrkogården. Det var helt sjukt, har Pernilla tidigare berättat i ett avsnitt av Wahlgrens värld.

Annons
Emilio Ingrosso och Pernilla Wahlgren
Emilio Ingrosso och Pernilla Wahlgren var på 90-talet ett av Sveriges hetaste kändispar.

Pernilla Wahlgrens förlovningslycka med Christian Bauer

De sista åren av äktenskapet kantades av bråk, något som både Pernilla och Emilie tidigare uttalat sig om. Till slut bestämde sig paret för att gå skilda vägar 2002, efter nästan tio år som gifta.

Under relationen fick de barnen Oliver, Bianca och Benjamin Ingrosso. I dag har de båda funnit kärleken på nytt: Emilio är sedan 2015 gift med Åsa Ingrosso och Pernilla Wahlgen är nyförlovad med kärleken Christian Bauer.

Annons

Under torsdagskvällen delade hon och Christian med sig av förlovningslyckan på Instagram, där man kunde se att båda hade matchande ringar på fingrarna.

”Jag sa JA”, skrev Pernilla.

Kändisarnas glädje: ”Ryser”

I kommentarsfältet var det många som var lyriska och glada för Pernillas och Christians skull. Kändisar som Carina Berg, Tilde de Paula och Jenny Strömstedt var framme för att skicka sina lyckönskningar.

Stort varmt grattis”, skrev Jenny Strömstedt.

”Ryser av glad nu!!!”, skrev Carina Berg.

Emilio Ingrosso lyser med sin frånvaro

I dag verkar relationen ha blivit bättre mellan Pernilla Wahlgren och ex-maken. Emilio Ingrosso har dykt upp i ”Wahlgrens värld” och när Benjamin vann Melodifestivalen 2018 förenades de i en känslosam kram.

Annons

Däremot har varken Emilio eller Åsa Ingrosso, som även hon har en fin relation med Pernilla, gått ut offentligt och kommenterat hennes förlovningslycka.

Kanske gör de det privat?

Emilio Ingrosso, Benjamin Ingrosso och Pernilla Wahlgren
Emilio Ingrosso och Pernilla Wahlgren firar Benjamin Ingrosso efter vinsten i Melodifestivalen 2018.

Foto: TT/Instagram

Annons