Emilio Ingrossos nya kryptiska utspel – i det offentliga familjebråket

EMILIO INGROSSO

TT

Emilio Ingrosso slår tillbaka ännu en gång i den infekterade konflikten.

Emilio Ingrosso har de senaste veckorna dragits in i en rättstvist då hans bror Vito Ingrosso har stämt honom på en halv miljon kronor för att ha använt namnet Ingrosso som varumärke, något Vita har fått skyddat hos Patent- och Registreringsverket.

Det fick Emilio att gå ut på sin Facebooksida i försvar, där han menar att han är den som har mest rätt att använda namnet som varumärke.

”Jag är den enda, den enda!!! I min familj som jobbat med mat på denna nivån. I över 25 år har jag skapat mat, menyer, 16 restauranger och på senare tid, ihop med min fru Åsa, ett varumärke med vårt efternamn” skrev han då i inlägget.

Åsa Ingrosso är gift med Emilio Ingrosso.

Emilio Ingrosso går ut i försvar på Facebook

Nu har Emilio än en gång gått ut med ett meddelande på Facebook där han försvarar sig i bråket.

”Så många tungor som använts som vapen mot mig, i flera år än jag kan räkna, när folk läst, hatat, spottat och dömt mig utan att ha en aning om ifall det dom läst eller hört är sant eller inte. Jag är inte guds bästa barn. Jag har självklart sagt saker som jag ångrat och som alla andra valt fel väg i livet ibland.Jag har lärt mig så mycket längs livets gång och lär mig fortfarande.”

Han avslutar meddelandet med några kryptiska ord om att han återigen har bevisat motsatsen om vad alla tror om honom.

Tyvärr vet jag att jag säljer pressens tidningar allra bäst som en ”bad Guy”. Det spelar ingen roll om jag gör något bra. Det är bara ”skiten som hamnar i tidningen. Men jag är inte den person som media vill få mig att se ut som. Idag bevisade jag motsatsen igen.”

Det återstår att se vad för nyhet han har att komma med!