Emilio Ingrossos nya ord om kaotiska tiden med Pernilla Wahlgren: "Det var hon"

Emilio Ingrossos nya ord om kaotiska tiden med Pernilla Wahlgren: "Det var hon"

Emilio Ingrosso öppnar nu upp om giftermålet med Pernilla Wahlgren.

Här är Sveriges 5 rikaste!
0:35

Efter reklamen: Här är Sveriges 5 rikaste!

(0:35)

Slå på ljud

Emilio Ingrosso och Pernilla Wahlgren var ett av kändis-Sveriges hetaste par. De skapade rubriker dagligen i flera år – men det som började som nyfikenhet kring det otippade paret byttes snabbt ut mot skriverier om en destruktiv relation.

Både Pernilla och Emilio har tidigare uttalat sig om de sista åren av deras äktenskap som kantades av bråk, vilket i slutändan ledde till skilsmässa.

Men i en ny intervju går Emilio närmare in på hur det kändes att vara "förortskillen från Tensta" som började dejta "sockersöta superstjärnan".

Så uppstod kärlek mellan Emilio Ingrosso och Pernilla Wahlgren

Emilio och hans hustru Åsa Ingrosso har byggt upp ett krogimperium och nått enorma framgångar. Därför gästar Emilio nu Framgångspodden med Alexander Pärleros, där de även glider in på ett ämne som Emilio inte ofta kommer ifrån – exhustrun Pernilla Wahlgren.

Emilio och Pernilla träffades när han och hans bror Vito blev Pernillas bakgrundsdansare, vilket innebar många timmar av repetition ihop – och det ena ledde till det andra.

– Det var hon som visade ett stort intresse. Hon kunde ringa mig och prata om ingenting. Hon ville aldrig gå hem, när Vito gick hem var det bara vi kvar, och så började det, det var lite speciellt, berättar Emilio.

Emilio om kaoset med Pernilla: "Sån otrolig motpol"

De gick sedan ut som ett officiellt par på en premiär.

– Det var kaos då. Det stod typ 300 pers och viskade med varandra. Sedan blev vi det där otroligt kontroversiella paret för svensk media.

– En kille från förorten, dansare, en tjej från en artist- och skådespelarfamilj, det var sån otrolig motpol.

Tyckte många att hon var för fin för dig?, frågar Pärleros.

– Jag tror att media tyckte det, inte folket.

– Jag kunde känna av det, jag tyckte det var jobbigt. Det fanns ju en anledning till att vi drog till Maldiverna. Det var sex löpsedlar på sex dagar, vi var så otroligt bevakade. Jag var ung, bara 20 år, jag fick ju panikångest och tyckte bara allt var jobbigt, det är inte så det ska kännas.

Emilios framgångar med hustrun Åsa – trots motgångarna

Emilio och Åsa Ingrosso på deras restaurang Scarpetta.

Cornelia Nordström / Expressen / TT

Emilio berättar vidare hur media i princip alltid tryckt ner honom – men att han lyckats ändå.

– Jag har aldrig blivit bevakad av media där de lyft mig på något sätt. Jag och min fru har har aldrig fått någon sådan skjuts, och vi är faktiskt rätt framgångsrika på det vi gör.

– När vi gjorde La Perla på söder, under pandemin, på tre dagar hade 13 000 personer bokat bord. Vi blir lyfta av folket, inte av media.

Foto: TT