Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Emilio Ingrossos revansch – efter offentliga familjebråket

29 mar, 2021, 19:00 
Han stämdes på över en halv miljon kronor av sin egen bror.
Annons
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 12?Brand logo
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 12?

Emilio Ingrosso, 55, ligger i tvist med sin bror Vito, 57, som har stämt honom på över en halv miljon kronor för att ha sålt produkter under varumärket Ingrosso, trots att brodern är den som äger rättigheterna att använda det sedan en ansökan hos PRV i höstas.

Men nu visar Emilio direkt att han är helt oberörd över anklagelserna när han i ett inlägg på Facebook berättar att han och frun Åsa Ingrosso jobbat på en helt ny restaurang som ska öppna i Stockholm.

”Men JAAAAAA!!! Nu händer det!!! Minns ni att vi berättat att vi har en massa roligt på gång! Vi är så ivriga att vi knappt kan hålla oss!” skriver Emilio.

Emilio Ingrosso satsar på Stockholm

”VI ÖPPNAR EN TILL RESTAURANG I STOCKHOLM! En helt ny, med HELT nytt koncept! Ett helt nytt namn, en helt ny meny och en helt ny stil. Idag börjar rivningen PÅ RIKTIGT och precis allt i lokalen ska blåsas ut! Soooooom Åsa jobbat med denna inredningen och soooom jag trollat med menyn. Och sooooom vi vill visa er allt haha.. Han ni gissa vart?” avslöjar han.

emilio ingrosso
Emilio Ingrosso jobbar tillsammans med frun Åsa för att öppna den nya restaurangen.

Bygget med restaurangen är alltså redan påbörjat, vi får se om Ingrosso-produkterna kommer finnas till försäljning även där.

Annons