Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Emilio Ingrossos vrede – efter mordhoten mot Bianca

31 okt, 2021, 16:55 

Bianca Ingrosso har blivit hårt ansatt i sociala medier de senaste dagarna.

Annons
Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/SchollinBrand logo
Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/Schollin

Bianca Ingrosso har under de senaste dagarna fått bära hundhuvudet för sminkföretaget Caias senaste produkt, en julkalender, som mängder av kunder inte alls var nöjda med.

Hon har själv gått ut och försvarat sig och berättat att kritikstormen blev för mycket och hon var tvungen att ta en paus.

Nu rider även henne pappa Emilio Ingrosso ut i hennes försvar i ett känslosamt inlägg på Instagram.

”Det räcker nu! Jag förstår att man kan bli besviken på en produkt. Jag förstår att den kändes dyr och att man inte fått det man hoppades på. Jag förstår! Men att mordhota, vilja döda, våldta och slita min dotter i stycken är fan inte rimligt pga en adventskalender. ” skriver han i inlägget.

Han beskriver konsekvenserna som all ilska har fått med sig.

”Hon är nu fullkomligt begravd i hat och hot, hon blir anklagad för den ena orimliga saken efter den andra. Politiken i Sverige påstås hon nu vara skäl till, miljöfrågor och arbetslöshet. Det RASAR in hat och min älskade fina dotter är stark, starkare än många andra men detta är inte rimligt! ”

”Hon har förstått ert missnöje och CAIA som företag får lösa detta på ett företagsmässigt vis. Men privata Bianca. Snälla låta henne vara nu. Hon drunknar, hon kvävs. Just i detta nu. Kan ni alla bara låta henne hämta andan.” fortsätter han.

Annons