Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

En skilsmässa för Tiger Woods blir dyr - vääldigt dyr...

04 dec, 2009, 15:29 
Agneta Nisbeth
Annons
Tiger-och-Elin
Kommer Elin förlåta... eller blir det skilsmässa?

Rachel Uchitel. Jaimee Grubbs. Och Kalika Moquin. Så heter kvinnorna som fått golfstjärnan Tiger Woods på fall. Nu hjälper inga bortförklaringar längre, det är ställt bortom allt rimligt tvivel att Tiger Woods varit otrogen mot sin hustru Elin.

Den snaskiga historien matas hela tiden med nytt bränsle – allt eftersom fler pikanta detaljer dyker upp. Nöjessiten TMZ.com rapporterar nu att både Tigers mamma Kultida och Elins mamma Barbro befann sig i parets hem när olyckan skedde. Dessutom ska bilkraschen ha föregåtts av ett rejält tumult inne i huset, utlöst av att Elin kommit på Tiger med att sms:a till Rachel Uchitel.

Och otroheten kanske inte bara kostar Tiger Woods hans äktenskap. Hans smutsiga affärer kan också leda till att bankkontot krymper avsevärt. Dels viskas det i amerikansk press om att Tiger försökt muta Rachel till tystnad.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Och om Elin bestämmer sig för att lämna Tiger kan det bli dyrt. Riktigt dyrt. Enligt Chicago Sun-Times står det i parets äktenskapsförord att Elin skulle få närmare 1,5 miljard om de går skilda vägar efter 10 år. Så länge har de inte varit gifta, men en sak är säker – Elin lär inte bli lottlös om hon väljer att lämna Tiger.

Kanske kommer de ändå att försöka rädda sitt äktenskap. Chicago Sun-Times skriver att paret får äktenskapsrådgivning i hemmet flera gånger om dagen. Ränderna går aldrig ur heter det ju. Om paret Woods/Nordegren ska fortsätta vara gifta får vi hoppas att just den här Tigern är undantaget som bekräftar regeln.

Av Camilla Spjuth Palve

Foto: Stella Pictures

Annons