Erik Haag om svåra skilsmässan från Martina

erik-haag

Det är i en intervju med tidningen Café som julkalenderaktuella Erik Haag nu berättar om uppbrottet från dåvarande hustrun, författaren Martina Haag. På frågan om vilken som är Eriks största livskris svarar han:

– Jag skilde mig häromåret från Martina. Det är verkligen just en livskris för det var så många människor inblandade, och barnen, och jag minns ju hur mina föräldrars skilsmässa påverkade mig. Egentligen är det ett lika stort livsval att inte skilja sig, men effekterna blir mer dramatiska om man väljer att göra det.

Erik fortsätter:

– När det kommer till media så hanterar jag skilsmässan genom att inte snacka om den så mycket. Jag tänker att det är jätteprivat och att det ska vara det. Det passar inte i tidningen, helt enkelt. Inte i den här heller.

Också Martina Haag har tigit om parets skilsmässa. Tidigare i år släppte hon dock boken “Det är något som inte stämmer”, en roman som handlar om en skilsmässa där mannen i relationen träffar en ny.

Lotta-lundgren

Din kollega från Historieätarna Lotta Lundgren skilde sig också i ungefär samma veva. Det snackades om att det fanns ett samband. Kan du kommentera det?, frågar artikelförfattaren Klas Ekman Erik Haag i Café.

– Jag skulle aldrig våga kommentera Lottas skilsmässa. Hon är väldigt snäll men kan bli otroligt sträng.

Av Johanna Lejon

Foto: Stella Pictures