Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Erik Videgård avslöjar – inte nöjd med Nyhetsmorgon

07 nov, 2023, 08:30 

Erik Videgård om framtiden efter succén i Nyhetsmorgon.

Annons

Stjärnkocken Erik Videgård har seglat upp och blivit något av en riktig TV4-profil senaste tiden. Hans sätt att berätta om mat, och hur man kan arbeta i köket, har kommit att uppskattas enormt av tv-tittarna.

8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!Brand logo
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!

Själv verkar han trivas som fisken i vattnet. När han står i rutan är det utan minsta nervositet och kemin mellan Erik och programledaren Jenny Alversjö tycks bara bli bättre och bättre.

Flera gånger har han dessutom påpekat brister i svenskarnas beteende i köket, berättat att ett redskap som vitlökspress inte hör hemma i ett kök och sagt att den hämmar vitlökens smaker.

Annons
Erik Videgård
Erik Videgård gör succé i tv-rutan.

Hyllas stort av tittarna

I studion står ofta Jenny och ser förvånad ut, tagen över hur kunnig Erik är om mat och matlagning, och har chockat kunnat se på när han markerar genom att slänga en vitlökspress i soptunnan.

Samspelet mellan Erik och Jenny har inte gått tittarna förbi. I kommentarsfältet på kockens Instagram hyllas han nu av en person som inte vill något hellre än se mer av Erik i rutan.

”Älskar era program du och JENNY… nu kom det..Snälla rara vill se höra massor av dig!!! Du är ju Matens Ernst..”, skriver en lyrisk person.

Annons

Erik Videgårds dröm

Att kocken är populär är något som även hörs hos andra följare.

”Alltid lika bra varje gång man lär sig väldigt mycket av att titta på dig! Längtar redan tills man får se dig igen”, skriver ytterligare ett fan.

Och får Erik bestämma skulle han mycket gärna ta tv-karriären till nya höjder.

”Tack snälla för fina ord Helena! Ja, ett eget program är en dröm jag hoppas infrias”, skriver han.

Foto: TT

Annons