Populärt: NYTT! Korsord Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Prinsessan Sofia Marius Borg Höiby

Jenny Alversjö säger till Erik Videgård – obekväma scenerna i direktsändning

21 jun, 2025, 17:00
author Marina Nikolic
Marina Nikolic
Tipsa oss!
Jenny Alversjö och Erik Videgård
Jenny Alcersjö säger ifrån och Erik Videgård stannar till. Foto:TV4/Nyhetsmorgon
En obekväm stund mellan Jenny Alversjö och Erik Videgård fångas i Nyhetsmorgon. Orsaken? Grillad fisk.
Annons

Krögaren Erik Videgård, 64, var nyligen i Nyhetsmorgon och visade upp fiskmatlagning. Här delade han med sig av lite olika knep inför sommarens festligheter, där fisk kan vara kul att ha på bordet.

I studion fanns även programledaren Jenny Alversjö, 51, som har varit programledare i Nyhetsmorgon på TV4 ett tag nu. Under ett av veckans program pratades det som sagt midsommar och fisk, och stämningen blev smått obekväm.

3 oförglömliga Triss-skrap i TV4!Brand logo
3 oförglömliga Triss-skrap i TV4!

Erik berättar om hur en hel fisk kan vara att föredra när man vill få till en smakrik måltid med rätt textur.

– Det som är smart när man tillagar hel fisk, det är att den är mycket mer tillåtande, säger Erik.

Han fortsätter med att förklara att fisk som tillagats i en för hög temperatur får en konsistens som sågspån, något man inte vill känna när man äter fisk!

Annons

– Jag tycker det är ganska gott ibland, i och för sig, säger Jenny med ett stort leende, vilket får Erik att stanna upp i tv-rutan.

– Ja jag vet att den inte ska vara så... tillägger Jenny snabbt för att rädda den pinsamma situationen som uppstår.

Jenny Alversjö om TV4:s chockbesked: ”Drabbar alla”Brand logo
Jenny Alversjö om TV4:s chockbesked: ”Drabbar alla”

När den ordentliga krögaren Erik Videgård äntligen verkar ha återhämtat sig från chocken lägger han sin slutgiltiga kommentar:

– Nej men nu får du... Sågspån?!

– Alla tycker olika, alla tycker brett, säger Jenny.

Efter kommentaren återhämtar Erik snabbt stämningen genom att fråga hur Jenny gillar sitt kött. Där verkar krögaren nöjd med svaret medium.

– Det finns hopp, med andra ord, säger Erik Videgård.

Det kan inte vara helt lätt att stå på sig framför en så välkänd och erfaren krögare som Erik Videgård, men Jenny lyckades!

Annons