Jenny Alcersjö säger ifrån och Erik Videgård stannar till. Foto:TV4/Nyhetsmorgon
En obekväm stund mellan Jenny Alversjö och Erik Videgård fångas i Nyhetsmorgon. Orsaken? Grillad fisk.
Krögaren Erik Videgård, 64, var nyligen i Nyhetsmorgon och visade upp fiskmatlagning. Här delade han med sig av lite olika knep inför sommarens festligheter, där fisk kan vara kul att ha på bordet.
I studion fanns även programledaren Jenny Alversjö, 51, som har varit programledare i Nyhetsmorgon på TV4 ett tag nu. Under ett av veckans program pratades det som sagt midsommar och fisk, och stämningen blev smått obekväm.
3 oförglömliga Triss-skrap i TV4!
Erik berättar om hur en hel fisk kan vara att föredra när man vill få till en smakrik måltid med rätt textur.
– Det som är smart när man tillagar hel fisk, det är att den är mycket mer tillåtande, säger Erik.
Han fortsätter med att förklara att fisk som tillagats i en för hög temperatur får en konsistens som sågspån, något man inte vill känna när man äter fisk!
– Jag tycker det är ganska gott ibland, i och för sig, säger Jenny med ett stort leende, vilket får Erik att stanna upp i tv-rutan.
– Ja jag vet att den inte ska vara så... tillägger Jenny snabbt för att rädda den pinsamma situationen som uppstår.