Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Erik Videgård visar upp lyckan med TV4-kollegan – bekräftar relationen med bild!

28 nov, 2023, 05:30 

Erik Videgård om mötet med TV4-kollegan.

Annons

Att den omtyckta TV4-stjärnkocken, gastronomen och det kulinariska proffset Erik Videgård skulle göra bort sig i köket är lika sällsynt som ketchup på en Michelin-restaurang.

8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!Brand logo
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!

Nyhetsmorgon har gjort honom folkkär och omåttligt populär. Efter att han stått i sändning, hyllat såväl som kritiserat köksredskap, har tittarna efteråt förklarat hur pedagogisk han är i rutan.

Programledare Jenny Alversjö brukar befinna sig mitt i smeten. Vetgirigt står hon i studion, ställer frågor om Eriks matlagningskunskaper och tycks emellanåt bli förvånad över hans knivskarpa analyser.

Annons
Erik Videgård och Jenny Alversjö
Erik Videgård och Jenny Alversjö.

Erik om relationen till Jenny Alversjö

Jenny och Erik har blivit något av en välslipad duo. De är dessutom goda vänner privat, något som blev tydligt när de i somras strålade samman och umgicks på den spanska solsköna ön Mallorca.

– Jenny hade semester och var där nere. Jag fick en helg fri med ett kort varsel, då tänkte jag att det var trevligt. Jag har bott i Palma tio år så jag känner stan rätt bra, säger Erik Videgård till Svensk Damtidning.

Eftersom det är Jenny som rattar Nyhetsmorgon de flesta söndagarna, samma dag som Erik står i TV4-köket, faller det sig naturligt att det också är Jenny som han kommit närmast av sina kollegor.

Annons

Erik umgås med TV4-kollega

Samtidigt är det välkänt att stora delar av TV4 är som en enda stor familj. Därför har Erik Videgård så klart en god relation till flera kollegor, något som han själv nu avslöjar på sin Instagram.

Nu syns han ihop med ingen mindre än kocken Christin Kashou, vinnare av Sveriges Mästerkock 2021. Erik skriver att de båda är på plats i Filippinernas huvudstad, Manila.

”Ja, vi är här samtidigt, på samma resa, med ytterligare tio underbara människor”, skriver Erik Videgård i ett inlägg.

Foto: TT/Instagram

Annons