Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Erik Videgårds och TV4-kollegans lycka – men tittarna vill inte se de ihop

30 apr, 2024, 17:30 
Jenny Alversjö och Erik Videgård
Jenny Alversjö och Erik Videgård ler från öra till öra när de är tillsammans, men nu kommer tittare med åsikter kring dem.
Annons
Jenny Alversjö och Erik Videgårds verkliga relation: ”Har varit...”Brand logo
Jenny Alversjö och Erik Videgårds verkliga relation: ”Har varit...”

Nyhetsmorgon är omåttligt populärt vilket såklart till stor del har att göra med programmets underbara profiler, som Jenny Alversjö, 50, och Erik Videgård, 63.

Ja, de får vi se tillsammans i rutan nästan varje söndag då Jenny rattar Nyhetsmorgon och Erik rattar köket i studion.

Deras kemi går nästan att ta på och vi vet även att de har en fin relation privat, utanför programmet. Men nu höjs kritiska röster mot duon...

Jennys och Eriks relation

Jenny och Erik har en underbar vänskap som alltså sträcker sig längre än Nyhetsmorgon-studion, till exempel var de på solsemester tillsammans i fjol.

Erik var även den som hjälpte Jenny sätta ihop en födelsedagsmeny när hon fyllde 50 tidigare i år, och när Svensk Damtidning frågade Erik vem han är närmast av programledarna i höstas kom svaret snabbt:

Annons

– Det är ju Jenny Alversjö. Det är det. Jag och Jenny gör ju stort sätt varje söndag i Nyhetsmorgon ihop. Men sen är jag ju god vän med de andra också.

Dessutom har Erik och Jenny tidigare haft en podd ihop, Matresan, där de utforskade olika delar av världen och maten som erbjuds där, bland annat åkte de till New York.

Så att Jenny och Erik är bekväma och naturliga med varandra i Nyhetsmorgon är inte konstigt. Samtidigt har vissa tittare börjat tröttna på att de nästan alltid är Jenny och Erik som kör tillsammans på söndagarna.

Tittarna kritiska mot radarparet

"Det skulle vara trevligt med medverkan av lite olika kockar på söndagar", skriver till exempel en person.

"Kan ni inte variera kockarna som är med på söndagar? Varför är Erik Videgård med 90% av söndagarna? Alla andra varierar och har olika personer som lagar mat, men inte Jenny Alversjö inte", skriver en annan.

"Oj vad förvånad jag blev, är videgård där🤔", skriver en tredje.

Inlägget som skapat diskussion:

Samtidigt är andra i kommentarsfältet glada över att se Jenny och Erik ihop. Ja, vad säger man – smaken är som baken!

Foto: Instagram, Skärmdump TV4Annons