Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Erik Videgårds oväntade utspel om Margrethe – sker inför alla

12 jan, 2024, 17:00 

Erik Videgård berättar om sin relation till drottning Margrethe.

Annons

Erik Videgård har seglat upp och blivit en riktig favorit i Nyhetsmorgon. Konsten att blanda mat med en pedagogisk förklaring, har gjort att många kommit att uppskatta kändiskocken i rutan.

5 saker du inte visste om Erik VidegårdBrand logo
5 saker du inte visste om Erik Videgård

Han har även gjort en vana att komma med varningar på köksredskap som han inte tycker hör hemma i köket och har gjort detta tydligt genom att exempelvis sula en vitlökspress i en soptunna.

– När man pressar vitlöken frigörs svavelämnen. Det luktar och smakar svavel. Om du använder ett rivjärn får du drag i vitlökssmaken, har Erik Videgård förklarat.

Annons
Erik Videgård
Erik Videgård är en storfavorit i Nyhetsmorgon.

Erik Videgårds sanslösa succé i TV4

Att Erik är populärt vittnar även kanalens tittarsiffror om. I ett inlägg på Instagram har Videgård avslöjat att hans matinslag i Nyhetsmorgon är årets mest sedda klipp.

”Stort tack till hela gänget på TV4 både framför och bakom kamerorna men främst till er tittare som kollar, både live och på Play”, skrev han och fortsatte med att lova mer underhållning framöver:

”Vi ses 2024 med början 7 januari”.

Eriks drag i TV4 – kopplingen till Margrethe

Nu är det dags för Erik att återigen visa upp sitt ansikte i Nyhetsmorgon och bjuda på härliga maträtter. På söndag kommer det dessutom ske en hyllning till drottning Margrethe, som då överlämnar tronen till sonen kronprins Frederik.

Annons

Det avslöjar Erik i ett nytt inlägg på Instagram.

På söndag blir det Smørrebrød i Nyhetsmorgon. Då mitt efternamn faktiskt från början är danskt tänker jag göra en hyllningsmacka till Maggan, världens coolaste kunglighet! Vi ses!

Foto: TT/Instagram

Annons