Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Erik Videgårds tårar direktsändning – här brister det för stjärnkocken

13 nov, 2023, 07:49 

Erik Videgård kan inte hålla tillbaka tårarna efter händelsen i Nyhetsmorgon.

Annons

Erik Videgård har snabbt blivit en av Sveriges mest älskade tv-kockar. I Nyhetsmorgon står han vid programledaren Jenny Alversjös sida, bjuder på spännande mattips och hur man ska bete sig i köket.

8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!Brand logo
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!

Han har också en vana att göra det på ett säreget sätt, som när han gick till hård attack mot vitlökspressen, anklagade den för att hämma vitlökens krafter och demonstrerade sitt ogillande genom att kasta den i en soptunna.

När han står i tv-rutan verkar allt så bekymmersfritt, men faktum är att Erik Videgård haft det allt annat än lätt. För cirka tolv år sedan diagnosticerades han med cancer, något som påverkar hans liv än i dag.

Annons

Erik Videgård i tårar

I samband med fars dag gästade han TV4-studion och pratade om sitt liv och kampen mot cancer. I slutet av programmet hade hans barn skickat in en hälsning dagen till ära och stjärnkocken hade svårt att hålla tillbaka tårarna.

Strax innan hade Erik Videgård pratat om hur viktig familjen hade varit under cancertiden, hur han inte hade klarat sig utan stödet från ex-frun och sina barn.

– Vi är så stolta över dig. Och tack för att du är du. Vi älskar dig, sa barnen.

Erik Videgård
Erik Videgård bryter ihop i Nyhetsmorgon.

Erik Videgård: ”Funkar inte helt och hållet”

När Svensk Damtidning intervjuade Erik Videgård förra veckan berättade han om hur cancern påverkat honom i det vardagliga livet.

Annons

– Jag funkar inte helt och hållet i ansiktet, i halsen och i munnen. Men det är sånt där man vänjer sig vid. Jag antar att man kan vänja sig vid nästan vad som helst. Det finns ju de som har betydligt värre skador än jag att dras med.

– Jag tänker inte så mycket på att jag inte kan öppna munnen så mycket. Men jag kan inte äta i direktsändning. Jag börjar hosta. Men det påverkar inte så mycket, så jag tänker inte på det heller så mycket på det.

Foto: TV4

Annons