Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Erik Videgårds trista besked med kollegan – nu är det ett faktum

26 mar, 2024, 06:00 
Erik Videgård kommer med ett trist besked.
Annons
5 saker du inte visste om Erik VidegårdBrand logo
5 saker du inte visste om Erik Videgård

Erik Videgård är en av Sveriges största krögare, med flera restauranger i Stockholm, men för den stora massan är han främst känd för sina inhopp Nyhetsmorgon.

Varje vecka står han vid Jenny Alversjös sida, kommer med matnyttiga tips och pedagogiskt förklarar hur man ska föra sig i köket, vad man ska tänka på och hur redskap ska användas.

Erik och Jenny har även en väldigt god relation utanför rutan. Förra sommaren delade de med sig av härliga bilder från Spanien, där de njöt av gemensamt poolhäng och härliga middagar.

Erik Videgård och Jenny Alversjö
Erik Videgård och Jenny Alversjö är både kollegor och mycket goda vänner.Jari Kantola/TT

Eriks ord om Jenny

När Svensk Damtidning intervjuade Erik Videgård förra året berättade han om den fina relationen med Jenny och att hon mycket riktigt var en favorit bland kollegorna.

Annons

– Det är ju Jenny Alversjö. Det är det. Jag och Jenny gör ju stort sätt varje söndag i Nyhetsmorgon ihop. Men sen är jag ju god vän med de andra också, säger han.

Erik Videgårds trista besked

Det många inte vet är att Jenny och Erik även haft podcasten Matresan ihop, där de gjort många resor ihop för att fördjupa sig i mat, dryck och diverse upplevelser.

– Det var en väldigt genomarbetad podd. Vi var i New York, vi åkte runt och gjorde den väldigt seriöst. Men vi har inte riktigt haft den tiden som det sett ut nu.

Nej, tyvärr var det ett tag sedan Erik och Jenny uppdaterade podden med nytt innehåll. Inför påsk delar Erik nu med sig av ett gammalt avsnitt, men kommer samtidigt med det trista beskedet att podcasten är fortsatt pausad.

”Vi har pausat nya avsnitt pga tidsbrist men, vem vet? De kanske dyker upp igen”, skriver Erik Videgård.

Foto: TT

Annons