Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Erik Videgårds underbara kärleksbesked – nu berättar han: "En glad 50-åring"

10 nov, 2023, 17:00 
Erik Videgård
Allas vår favorit tv-kock Erik Videgård har en hektisk vardag – och mitt i allt kommer han med ett underbart kärleksbesked!
Annons
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!Brand logo
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!

Stjärnkrögaren Erik Videgård, 63, och hans underbara matlagning har blivit riktiga tittarfavoriter i Nyhetsmorgon.

Ja, med sin passion, skicklighet och träffsäkra pedagogik har Erik fått en stor fanbase som sitter bänkade varje söndag.

När Svensk Damtidning pratar med krögaren berättar han om sin hektiska vardag och mitt i allt kommer också ett kärleksbesked...

Erik Videgård om sitt hektiska liv

Erik är en riktig Nymo-veteran som synts i programmet ända sedan starten 1992. Numera har han ett stående matlagningssegment som han också har fria tyglar över – en roll han trivs med så bra.

– Det är väldigt roligt att få alla de här frågorna som jag får efteråt via Instagram. Dels är det alltid 400-500 nya följare och sen är det frågor om det som hänt i programmet. Det älskar jag att hålla på med på söndagarna.

Erik Videgård lagar mat
Erik Videgård har ett fullspäckat schema – precis som han vill ha det.

När man pratar med Erik märker man snabbt att han har fullt upp även när han inte syns i Nyhetsmorgon. Det är gästspel, utbildningar, skrivande och matlagningsklipp till sociala medier.

– Dagarna är fulla.

Stjärnkrögaren har inte heller några planer på att sakta ner. När Svensk Damtidning frågar om han någonsin tänker på pensionen blir svaret "nej nej nej".

Annons

Samtidigt ser Erik att den fullspäckade vardagen ställer till på ett område – kärlekslivet.

Erik Videgårds nya kärleksbesked

Erik är skild två gånger om och har i dag tre vuxna barn. I dag är kärlekslivet låg prioriterat.

– Det är obefintligt kan man säga. Jag hinner inte. Och skulle inte orka med mig själv som partner som det ser ut just nu. Jag är ena veckan i San Francisco, andra veckan i Helsingborg. Sen är jag tre veckor i Göteborg och hjälper till att öppna nya hotell. Nu är jag hemma några dagar och spelar in några reklamfilmer. Nästa vecka är jag i Malmö. Och så ska jag hinna med Nyhetsmorgon på söndag emellan det.

– Det finns ingen tid över för kärleken. Den får komma om den kommer. Jag tror att det är bäst så. Erfarenheten säger att det är bäst så. Det är inget att hålla på och leta efter.

Men när vi frågar Erik om hans drömpartner kommer han ändå med ett rätt specifik - och väldigt härligt - besked:

– Det där har man ju funderat på, så klart. Jag skulle vilja hitta en glad, aktiv 50-åring som håller på med liknande jobb som jag gör. Resturang, teater, musik. Så att man redan från början har ett öppet yrke. Arbetstiden är inte en 9-17. Det tror inte jag funkar.

Han lägger till med ett skratt:

– Sen kommer jag säkert att bli tillsammans med en 60-årig revisor från Tärnaby. Men jag är öppen.

Foto: TT

Annons