Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Ernst Kirchsteigers nya kärleksbesked – efter långa tystnaden utanför tv-rutan

10 nov, 2022, 16:30 
Ernst Kirchsteiger och Ulla

Ernst Kirchsteiger dyker upp i rutan – efter långa frånvaron.

Annons
5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamlaBrand logo
5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamla

För första gången på 22 år fick tv-publiken uppleva en sommar utan Ernst. Den folkkära mångsysslaren Ernst Kirchsteiger tog beslutet att försvinna från rutan i mars.

På Instagram delade han med sig av en bild när han diskandes stod och drömskt blickade ut över horisonten. Det var tydligt att vemodet och allvaret fanns där när Ernst kom med det tunga beskedet.

”Jag behöver skapa mer utrymme för att vara allt det jag vill vara – make, pappa, farfar och konstnär. Och så vill jag hinna laga ännu mera mat!”, skrev Ernst Kirchsteiger.

Ernst om livet utanför tv-rutan

Ernst har dock inte legat lågt. Under tiden har han läst, målat, badat och pysslat i trädgården. Han har dessutom jobbat med en växthusutställning på Solliden som invigdes av kungaparet i juli.

Annons

Han har även njutit av livet som farfar och tillbringat tid med barnbarnen. Det har varit högst välbehövligt för den folkkära tv-profilen att kunna koppla av med nära och kära.

”Det är toppen. Vi har läst sagor, utforskat trädgården, badat och byggt torn och skrattat väldigt mycket”, skrev han i ett sms till Expressen i augusti.

Ernst Kirchsteigers och hustrun Ulla
Ernst Kirchsteiger med hustrun Ulla.

Ernsts comeback – syns i SVT

Men för den som saknat Ernst i tv-rutan behöver inte vänta speciellt länge till. Under fredagen gästar han Carina Bergfeldts talkshow och delar med sig av ett rejält kärleksbesked.

”Åh vilket ljuvligt program vi har åt er på fredag. Alla känslor på en och samma gång. Först ut av gästerna är den ljuvliga Ernst Kirchsteiger som berättar om den nya stora kärleken i hans liv”, skriver Carina Bergfeldt på Instagram.

Carina Bergfeldts markering: ”En annan kärlek!”

Vad den nya kärleken är för något är oklart. Man kan i alla fall konstatera att det inte handlar om hustrun Ulla, som han är lyckligt gift med sedan flera år tillbaka.

”Nej, nej. Ulla och Ernst är så lyckliga. En annan kärlek!”, skriver Carina Bergfeldt i kommentarsfältet efter att en orolig tittare hört av sig.

Ja, det återstår helt enkelt att se vad den nya stora kärleken i Ernsts liv kan tänkas vara!

Foto: TT

Annons