Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Ernst Kirchsteigers tråkiga besked: "Jag är drabbad"

13 dec, 2023, 06:30 
AvGabriella Hall
Nu varnar den folkkära programledaren sina följare.
Annons
Glädjebeskedet: Här avslöjar Ernst Kirchsteiger sin comeback i tv!Brand logo
Glädjebeskedet: Här avslöjar Ernst Kirchsteiger sin comeback i tv!

Efter en tid borta från rutan gjorde Ernst Kirchsteiger storslagen comeback med sitt program knutet till varken årstid eller högtid.

"Hemma med Ernst" blev en riktig succé och efter åtta avsnitt avslutades säsongen i slutet av november. Men till tittarnas glädje var Ernst denna gång tillbaka för att stanna.

Till skillnad från förra julen när programmet uteblev är den folkkära programledaren i år tillbaka för att sprida julkänsla hemma hos svenska folket.

Femtonde säsongen av "Jul med Ernst" rullar på för fullt. Hittills har tre av totalt fyra avsnitt sänts och mötts med jubel. Ernst vet verkligen hur man sprider glädje och får till julstämningen!

Ernst bjuder sina tittare på goda recept och hög mysfaktor!

Ernst Kirchsteigers identitet kapad

Men mitt i allt det goda varnar Ernst sina följare, han är drabbad. Under förra veckan gick Ernst ut med en påminnelse på sin Facebook-sida.

Annons

"En vänlig påminnelse om att se upp för fejkkonton!", skriver Ernst och fäster ett äldre inlägg från förra året.

Det är nämligen inte första gången Ernst behöver varna sina följare för fejkkonton.

"Tyvärr är även jag drabbad av att fejkade profiler som utger sig för att vara jag, tar sig friheten att kommentera och interagera i mitt namn", skrev Ernst när han först upplyste sina följare om sina bedragare.

Ernst följare har också drabbats

Men problemet kvarstår och fejkarna fortsätter att utge sig för att vara Ernst. Flera följare har råkat ut för dessa konton och under inlägget delar de med sig av sina upplevelser.

"Om du bara visste hur många ggr olika Ernst har gett mig vänförfrågan och tror att jag ska gå på det, tragiskt att människor gör så", skriver en person.

"Ja jag fick svar av dig Ernst igår men förstod det var ett fejkkonto... kollade det och har spärrat/blockat hen..tack för varningen bästa Ernst", skriver en annan.

"Jo tack! Jag har fått en del meddelanden från "dig" som inte stämmer. Men jag är alltid på min vakt! Önskar dig en härlig advent och underbar jul!" Skriver en tredje.

Som tur är verkar följarna vara på sin vakt och efter Ernst nya varning lyckas lurendrejarna förhoppningsvis inte bedra någon.

Foto: Karin Törnblom/TT

Annons