Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Ex-flickvännens avslöjande om relationen med Benjamin Ingrosso 4 år senare chockar

29 sep, 2023, 17:30 
Nu kommer exet med ett avslöjande om relationen.
Annons

Benjamin Ingrosso är en av landets hetaste popstjärnor – och visst kan man tänka sig att det flockas potentiella kärleksintressen kring honom.

Men själv ligger han lågt på den fronten, och har inte gått ut offentligt med en ny flickvän sedan han och ex-flickvännen Linnea Widmark gick skilda vägar 2019.

Nu, fyra år senare, kommer hon med ett avslöjande om relationen.

Här är Bianca Ingrossos nya lyxvåning – se filmen!Brand logo
Här är Bianca Ingrossos nya lyxvåning – se filmen!

Benjamin Ingrossos ex om beteendet efter uppbrottet

Benjamin och Linnea blev kära redan i tonåren, och fick sex år ihop. De delade sina liv som unga vuxna ihop, och när de bröt upp märkte man det tydligt i Benjamins musik.

Annons

– Vi var tillsammans i sex år så det var hela min uppväxt, sen åkte hon utomlands och blev kär i någon annan. Så gjorde vi slut över telefon, berättade Benjamin när han medverkade i Så mycket bättre.

Han släppte låten "Costa Rica", som handlade om en tjej som lämnat allt för att hitta lyckan i landet med samma namn. Passande nog, var det också det Linnea gjorde efter uppbrottet.

"Du är på din surfbräda och tycker att livet är så bra. Jag är i London och väntar på ett telefonsamtal från dig. Du kan inte se något annat, bara du och dig själv" Sjunger Benjamin bland annat på engelska i låten.

Linnea kommenterade det hela i podcasten Två meter dumheter.

– Det är en otrolig ära, det är väldigt speciellt på ett fint sätt. Men sen är det också väldigt sjukt att det handlar om mig, om oss – och att alla kan lyssna på det.

Linnea Widmark och Benjamin Ingrosso
Linnea Widmark och Benjamin Ingrosso 2017. Idag är Linnea influencer.
Annons

Linnea Widmarks ord om relationen med Benjamin 4 år senare

Sedan de gjorde slut har inte Benjamin och Linnea interagerat med varandra offentligt, enligt Hänt. Däremot brukar Pernilla Wahlgren kommentera Linneas bilder på Instagram, inte sällan med röda hjärtan. Men Benjamin och Linnea har helt enkelt hållit sig på varsin sida.

Tills nu. Linnea Widmark publicerade två inlägg på sin Instagram, där hon visade att hon var på ex-pojkvännens konsert. Och hon hyllar honom rejält:

Annons

"Att se dig utvecklas både som person och artist de senaste tolv åren har varit fantastiskt. Det gör mig så lycklig att se var du är nu. Jag är en bortom stolt ex-flickvän"

"Så så så stolt"

Benjamin väljer i sin tur att dela hyllningen på sitt egna konto.

Det var säkerligen många som blev chockade av att se Linnea där och höra henne prata om relationen med Benjamin, eftersom det inte hänt förut. Men så underbart att se att de kan ha en fin relation, trots att de gått skilda vägar.

Annons

Foto: TT

Annons