Ex-flickvännens ord om Benjamin Ingrossos beteende: "Väldigt sjukt"

11 jan, 2023, 15:01 

Nu berättar Benjamin Ingrossos ex-flickvän Linnea om hur det ligger till...

Annons
Bianca Ingrossos pengar – miljonbeloppen i lön och företag
Bianca Ingrossos pengar – miljonbeloppen i lön och företag

Man kan tänka sig att det är många som drömmer om att fånga popstjärnan Benjamin Ingrossos hjärta – men hittills har han varit sparsam med romanser. I alla fall som han visat utåt.

I dag är han enligt egen utsago singel, men var länge i ett förhållande med Linnea Widmark, som nu berättar ett och annat om känslorna efter uppbrottet.

Benjamin Ingrossos drag – släppte låt om exet

Det var ett sex år långt förhållande som Benjamin Ingrosso och influencern Linnea Widmark avslutade 2019. De hade följt varandra in i vuxenlivet, och det är tydligt att romansen gjort stort avtryck på Benjamin.

Benjamin Ingrosso och ex-flickvännen Linnea Widmark med varsitt glas bubbel i handen
Paret kilade stadigt ett bra tag.

I hans musik går det nämligen att höra om deras kärlekssaga, och Benjamin själv har talat om uppbrottet. När relationen tog slut tog Linnea sitt pick och pack och flyttade till Costa Rica – och det dröjde inte länge innan en låt med samma namn släpptes.

Annons

"Du är på din surfbräda och tycker att livet är så bra. Jag är i London och väntar på ett telefonsamtal från dig. Du kan inte se något annat, bara du och dig själv" Sjunger han bland annat på engelska i låten.

Om detta gick Linnea obemärkt förbi? Nej, och det är inte svårt att förstå varför. Benjamin är ju en av våra största artister just nu – så det är bara att slå på radion.

Linnea Widmarks ord om Benjamin Ingrossos beteende

I podcasten Två meter dumheter väljer Linnea att berätta om hur det egentligen känns att slå på radion och höra sin ex-pojkvän sjunga om henne.

– Det är en otrolig ära, det är väldigt speciellt på ett fint sätt. Men sen är det också väldigt sjukt att det handlar om mig, om oss – och att alla kan lyssna på det, säger Linnea Widmark.

Och just låten om det vackra surflandet i Centralamerika, dit hon flyttade och spenderade så många år, är tuffast att lyssna på.

– Den är jättefin också, men det är ändå lite så, det gjorde ont. Vilket jag fattar. Jag vill säga att han är fantastiskt och ett musikaliskt geni, en sån talang, men det är klart det är speciellt att höra låtar om sig själv överallt.

Foto: TT

Annons