Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Ex-makens oväntade ord om Anna Brolin – efter skilsmässan

30 maj, 2022, 11:00 
Nu väljer han att säga några ord om Anna Brolin på Instagram.
Annons
Här är profilerna i "Efter fem"Brand logo
Här är profilerna i "Efter fem"

Det var inte allt för längesedan Anna Brolin meddelade att hon och maken Jesper Rodhborn beslutat att gå skilda vägar. De valde att meddela beslutet i ett Instagram-inlägg, men har efter dess varit sparsamma med detaljer.

Sedan skilsmässan har ex-paret flera gånger setts på bild tillsammans, på Anna Brolins egna Instagram. Nu väljer Jesper att berätta om relationen.

Synts tillsammans

Efter nio år som gifta delade Anna och Jesper med sig av skilsmässobeskedet, i ett gemensamt instagram-inlägg.

"Vår största kärlek och lycka är våra två underbara pojkar. Så kommer det alltid vara. Och det är dom som är vårt största fokus när vi gemensamt beslutat att gå från att vara föräldrar som är gifta till vara föräldrar som är vänner. Eftersom barnen är det i särklass viktigaste för oss så kommer detta inte kommenteras vidare och det hoppas vi kan respekteras", skrev ex-paret på Instagram då.

Att paret skildes åt som vänner är också varför vi fortsatt sett ex-paret sida vid sida. Senast på mors dag var Anna och Jesper på fotbollsmatch med sönerna, och tidigare har de också delat bilder från en härlig dag på Gröna Lund tillsammans!

Annons

Hyllar ex-frun

Trots att det verkar som om äktenskapet avslutades på god fot, har Anna och Jesper hållit fast vid sitt ord om att inte kommentera skilsmässan vidare. Det hela blev väldigt påtagligt när Anna fick frågan rakt ut – av ingen mindre än Bianca Ingrosso.

Bianca gästade Efter fem med anledning av hennes nya talkshow, och Anna sa att Bianca fick fråga henne vad hon ville.

– Jag skulle vilja fråga dig, hur går det i ditt förhållande?, frågar Bianca då.

– Ja, nej men det kan vi ta privat, säger Anna då generat och skrattar.

Bianca lyckades inte få fram någon ny info där alltså, men igår söndag på mors dag valde Jesper att hylla Anna på sin Instagram!

"Är otroligt tacksam både över min egen och mina barn mamma varje dag – och idag förtjänar ni att hyllas lite extra. 🙌 Tack för allt ni gör för mig och mina (våra) barn.🙏❤️ Stort grattis på mors dag Anna Brolin och Gunilla Larsson & alla andra mammor!🥳❤️" Skrev Jesper följt av dekaler där det stod "Best mom".

En rörd mamma, Anna Brolin, väljer att dela inlägget och verkar rörd av orden.

Vilken fin hyllning, och vad fint att se att de båda fortfarande uppskattar varandra och är vänner!

Foto: TT/Instagram

Annons