Exfruns ilska efter Björn Borgs semesterbilder – rasar inför alla!

Exfruns ilska efter Björn Borgs semesterbilder – rasar inför alla!

Björn Borg och Boris Becker har semestrat ihop.Men bilderna har lockat fram ilska från oväntat håll.
EXKLUSIVT: Här hålls Victoriakonserten – se unika drönarfilmen!
Slå på ljud

Björn Borg och Boris Becker är ikoner och hjältar för alla tennisintresserade. Björn var portalgestalten i det svenska tennisundret och satte Sverige på kartan som idrottsnation.

Och Boris Becker, han har nästan samma status i hemlandet Tyskland. Han vann Wimbledon 1985 endast sjutton år gammal – och karriären som följde förde med sig titlar och miljoninkomster.

Björn Borg och Boris Becker – exfrun rasar efter bilderna

Utöver att dela kärleken till tennissporten, så är Björn och Boris också nära vänner. De åkte nyligen på en semester tillsammans, på spanska Ibiza.

Boris och Björn – tillsammans i den spanska solen!

Boris och Björn – tillsammans i den spanska solen!

Björn hade med hustrun Patricia och sonen Leo. Boris fick sällskap av sin flickvän, Lilian de Carvalho Monteiro, och sonen Amadeus.

LÄS MER: Björn Borgs oväntade beteende – efter miljonuppgörelsen

Det var idel glada miner på bilderna – men inte lika glatt på Instagram. Där skrev nämligen Lily Becker, Boris exfru och Amadeus mamma, ett argsint inlägg när hon fick se bilder på när Lilian smörjer in Amadeus rygg med solkräm.

”Låt mig säga det här sättet så du förstår: under den här tiden med corona! Du är den andra tjejen inom sju månader att göra frukost – pizza – pannkakor till min son”, skrev Lily enligt SportExpressen.

“Håll dig borta från min son”

Lily skiljde sig från Boris 2018. Amadeus föddes 2010, och det märks att hans föräldrar har en riktigt infekterad relation.

”Snälla, respektera min son och gå och ta bilder i din söta bikini och fantastiska kropp med Boris Becker, men jag ber dig att hålla dig borta från min son! Boris kommer inte att säga det till dig, men då kommer jag att göra det så du förstår budskapet! Ha en underbar semester utan att röra min son”, skriver Lily, riktat till Lilian.