Annons

Exklusiva bilder! Kika in i Jonas Bergströms och hustrun Stephanies nya drömhem

jonas bergström staphanie bergström prinsessan madeleine hus
Adressen duger. Jonas Bergström och hustrun Stephanie har köpt en ny våning. Och snart kan paret stoltsera med Stockholms finaste utsikt. Vi visar bilder inifrån det unika hemmet!
Annons
Annons

Nu har paret Bergström hittat sitt absoluta drömhem!

När vi träffade Jonas Bergströms fru, Stephanie Bergström, för en månad sedan stod “villaägare” inte högst upp på önskelistan. Tvärtom har makarna Bergström varit lite oense om sin nästa flytt. Jonas är uppvuxen i en villa i Djursholm och längtar efter villalivet medan Stephanie, som har tillbringat barndomen i en våning på Östermalm, inte alls lockas av trädgårdsfix och målning av husknutar.

– Jonas längtar efter villalivet men för mig ligger det längre fram. Jag är uppväxt här i stan och just nu när vi båda två jobbar så mycket trivs jag med enkelheten att bara kunna stänga dörren. Ingen trädgård som ska underhållas eller snö som ska skottas, berättade Stephanie då men nu verkar det faktiskt som att paret har hittat sitt absoluta drömboende.

Jonas och Stephanie Bergström kan se fram emot 9 rum och en enastående utsikt

En bostadsrätt på 285 kvadratmeter med utgångspriset 29 500 000 kronor. En unik våning på Kungliga Djurgården som såldes via den exklusiva mäklarbyrån Behrer & PartnersHemmet är fördelat på 9 rum och kök, har tre våningar och en enastående utsikt! Hela bostaden är i absolut toppskick med hela fem möjliga sovrum samt tre badrum, en extra wc samt ett tvättrum. En familjedröm helt enkelt och Stephanie är givetvis jätteglad över familjens nya boende.

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:
Annons

Laddar nästa artikel…