Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Exklusiva bilder! Kika in i Jonas Bergströms och hustrun Stephanies nya drömhem

15 apr, 2019, 16:15 
AvMaria Roswall
jonas bergström staphanie bergström prinsessan madeleine hus
Adressen duger. Jonas Bergström och hustrun Stephanie har köpt en ny våning. Och snart kan paret stoltsera med Stockholms finaste utsikt. Vi visar bilder inifrån det unika hemmet!
Annons

Nu har paret Bergström hittat sitt absoluta drömhem!

När vi träffade Jonas Bergströms fru, Stephanie Bergström, för en månad sedan stod “villaägare” inte högst upp på önskelistan. Tvärtom har makarna Bergström varit lite oense om sin nästa flytt. Jonas är uppvuxen i en villa i Djursholm och längtar efter villalivet medan Stephanie, som har tillbringat barndomen i en våning på Östermalm, inte alls lockas av trädgårdsfix och målning av husknutar.

– Jonas längtar efter villalivet men för mig ligger det längre fram. Jag är uppväxt här i stan och just nu när vi båda två jobbar så mycket trivs jag med enkelheten att bara kunna stänga dörren. Ingen trädgård som ska underhållas eller snö som ska skottas, berättade Stephanie då men nu verkar det faktiskt som att paret har hittat sitt absoluta drömboende.

Jonas och Stephanie Bergström kan se fram emot 9 rum och en enastående utsikt

En bostadsrätt på 285 kvadratmeter med utgångspriset 29 500 000 kronor. En unik våning på Kungliga Djurgården som såldes via den exklusiva mäklarbyrån Behrer & PartnersHemmet är fördelat på 9 rum och kök, har tre våningar och en enastående utsikt! Hela bostaden är i absolut toppskick med hela fem möjliga sovrum samt tre badrum, en extra wc samt ett tvättrum. En familjedröm helt enkelt och Stephanie är givetvis jätteglad över familjens nya boende.

prinsessan madeleine jonas bergström djurgården hus
Madeleines exfästman Jonas Bergström och hustrun Stephanie har köpt en våning på Kungliga Djurgården.

– Vi har ännu inte flyttat in i huset än men hoppas på att kunna göra det snart!

Stephanie berättade tidigare för oss hur makarna hjälps åt för att få familjelivet och även sina karriärer att fungera och nu när barnen snart börjar skolan är det viktigt att hitta det område man vill bo på. Minstingen är drygt två år och har precis börjat förskolan, vilket Stephanie berättar med ett lyckligt leende.

Annons

– Det är så skönt, nu har vi båda två i förskolan vilket gör att jag kan jobba mer. Vi är bra på att hjälpas åt jag och Jonas, och så tar vi hjälp av farföräldrar då och då. Vi pusslar och grejar för att få det att gå ihop, det gäller att jonglera och jag måste nog säga att det är high chaparall mest hela tiden, haha!

jonas bergström djurgården drömhem
Den nya hemmet har flera kakelugnar att värma sig vid. Dessutom är det renoverat in i minsta panel!

Att ha närheten till naturen och vattnet men samtidigt citynära är svårt att hitta och det är förståeligt att Stephanie och Jonas föll som furor för det vackra hemmet. Många av parets vänner flyttar från innerstaden där Lidingö, Djursholm och även Djurgården ligger högt upp på önskelistan. Bara ett stenkast från makarna Bergströms nya hem ligger ju anrika Villa Parkudden där det var tänkt att Jonas skulle bo med prinsessan Madeleine – innan de bröt sin förlovning år 2010. Nu har kungen istället inrett Villa Parkudden med pensionärsbostäder för tidigare anställda vid hovet.

villa parkudden prinsessan madeleine jonas bergström
När Jonas Bergström var förlovad med prinsessan Madeleine var det tänk att paret skulle flytta till Villa Parkudden efter giftermålet. Ett hus som bara ligger ett stenkast från Jonas och Stephanies nya drömhem.

Man kan anta att familjens nya hem kommer bli både levande, varmt och ombonat. Stephanie är intresserad av inredning och kommer med all säkerhet att ha en härlig vår full av inredningsplaner och shoppingrundor hos Bukowskis och Nordiska Galleriet!

Annons

– Jag tycker om saker som har en historia, vi reser mycket och jag älskar att köpa med mig saker från våra resor. Det betyder något sen när man tittar på dem hemma, minnen och stämningar kommer tillbaka. Min bror, Fredrik af Klercker, har också lärt mig att gå på auktioner, att uppskatta jakten på saker. Att inte bara gå in och köpa något nytt utan att få fundera på vad man verkligen vill ha, leta runt på auktioner och se vad man hittar. När jag flyttade hemifrån ville jag ha det avskalat och minimalistiskt, men nu älskar jag gammalt sekelskifte, guld, stuckatur och högt i tak. Nu vill jag blanda in mammas saker hos mig. Jag var minimalistisk, nu vill jag ha det ombonat!

Se bilderna på det unika hemmet!

 

 

Foto: Behrer & Partners, TT

 

Annons