Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Exklusivt: Anders Borgs comeback i överklassen! Gäst på Cristina Stenbecks 40-årsfest

12 aug, 2017, 11:40 
https://image.svenskdam.se/image-5470975?imageId=5470975&width=1320&height=689
Annie-Li Eriksson
Anders Borg är på rekordkort tid tillbaka i societetens finrum.
Annons

Svensk Damtidning kan som enda tidning visa exklusiva bilden när han i natt lämnade miljardärskan Cristina Stenbecks hemliga 40-årsfest ute i skärgården. Där var även kronprinsessan Victoria och prins Daniel.

När Cristina Stenbeck inledde sitt 40-årsfirande på fredagskvällen ute i Stockholms skärgård var tidigare finansministern Anders Borg en av gästerna tillsammans med fästmön Dominika Peczynski.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Efter turbulensen kring Anders Borg och en fest i skärgården för ett par veckor sedan har han tvingats backa från flera av sina tunga uppdrag. Ett av dem var för Cristina Stenbeck och Kinnevik.

Efter att Anders Borg anklagades anonymt i media för att ha uppträtt olämpligt på skärgårdsfesten valde han att lämna bland annat Kinnevik:

“I en situation med stor uppmärksamhet i media väljer jag lämna mitt uppdrag som vice ordförande i Kinneviks styrelse och styrelseledamot i Bima av omsorg om bolagen”, skrev Borg på Facebook.

Anders Borg polisanmäldes senare, men ärendet las rekordsnabbt ner.

I natt, bara ett par minuter före midnatt, fångade Svensk Damtidning Anders Borg på bild när han lämnade första festkvällen hos Cristina Stenbeck.

På festen var gäster från hela världen och även kronprinsessan Victoria och prins Daniel.

Läs allt om festen och se alla bilder i kommande Svensk Damtidning – överlägset bäst i svensk media på kungliga nyheter och allt om överklassen.

 

Foto: Svenskdam.se och IBL

Annons