Exklusivt! Björn Borg berättar om husförsäljningen

16 okt, 2019, 17:00 
https://image.svenskdam.se/ellen-svartvit1-200x200.jpg.jpg?imageId=5471140&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687
Ellen Myrgård Lindén
björn borg patricia borg
Björn och Patricia Borg har tagit beslutet att sälja herrgården på Ingarö. För Svensk Damtidning berättar de, för första gången, hur det går med försäljningen.
Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

I början av september meddelade Björn och Patricia Borg att de säljer sin herrgård Alstaholm på Ingarö, utanför Stockholm. På Instagram publicerade de en bild på den praktfulla villan med texten:

”Det är dags för ett nytt kapitel i våra liv! Vi ser väldigt mycket fram emot vad livet har att erbjuda. Det här huset kommer snart att finnas på marknaden”.

Recept.se Nyhetsbrev

Svensk Damtidning träffar paret Borg

Nu berättar paret, för första gången, hur det går med husförsäljningen. Svensk Damtidning möter paret Borg på restaurang Napolyon, på Östermalm i Stockholm. Och de är förväntansfulla inför den stora livsförändringen.

– Det är på gång. Vi håller på att sälja vårt hus. Vi har just haft visning och ska flytta in till stan. Det känns jättebra, berättar de glatt.

björn borg husförsäjning
Svensk Damtidnings Ellen Myrgård Lindén träffar Björn och Patricia Borg på en restaurang i Stockholm.

Björn och Patricia Borg flyttade in i herrgården år 2003 men nu när barnen är utflugna är det börjat längta tillbaka till stan. Björn Borg köpte det praktfulla residenset redan 1984. Då kostade det 3,1 miljoner kronor. Taxeringsvärdet på fastigheten ligger i dag på 18,2 miljoner kronor.

Annons

Tidigare bodde de på Strandvägen vilket ofta beskrivs som Stockholms finaste adress. Och nu kommer alltså Björn och Patricia återigen kunna njuta av storstadspulsen när andan faller på.

Foto: TT, Svensk Damtidning

Annons