Exklusivt! Björn Borg berättar om husförsäljningen

björn borg patricia borg

Björn och Patricia Borg har tagit beslutet att sälja herrgården på Ingarö. För Svensk Damtidning berättar de, för första gången, hur det går med försäljningen.

I början av september meddelade Björn och Patricia Borg att de säljer sin herrgård Alstaholm på Ingarö, utanför Stockholm. På Instagram publicerade de en bild på den praktfulla villan med texten:

”Det är dags för ett nytt kapitel i våra liv! Vi ser väldigt mycket fram emot vad livet har att erbjuda. Det här huset kommer snart att finnas på marknaden”.

Svensk Damtidning träffar paret Borg

Nu berättar paret, för första gången, hur det går med husförsäljningen. Svensk Damtidning möter paret Borg på restaurang Napolyon, på Östermalm i Stockholm. Och de är förväntansfulla inför den stora livsförändringen.

– Det är på gång. Vi håller på att sälja vårt hus. Vi har just haft visning och ska flytta in till stan. Det känns jättebra, berättar de glatt.

björn borg husförsäjning

Svensk Damtidnings Ellen Myrgård Lindén träffar Björn och Patricia Borg på en restaurang i Stockholm.

Björn och Patricia Borg flyttade in i herrgården år 2003 men nu när barnen är utflugna är det börjat längta tillbaka till stan. Björn Borg köpte det praktfulla residenset redan 1984. Då kostade det 3,1 miljoner kronor. Taxeringsvärdet på fastigheten ligger i dag på 18,2 miljoner kronor.

Tidigare bodde de på Strandvägen vilket ofta beskrivs som Stockholms finaste adress. Och nu kommer alltså Björn och Patricia återigen kunna njuta av storstadspulsen när andan faller på.

Foto: TT, Svensk Damtidning