Familjen Kardashian - bravader och skandaler

23 feb, 2016, 21:02 
https://image.svenskdam.se/ellen-svartvit1-200x200.jpg.jpg?imageId=5471140&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687
Ellen Myrgård Lindén
De är familjen alla talar om. The Kardashians fortsätter att skapa rubriker världen över. Här är de senaste bravaderna och skandalerna!
Annons
kardashians1 ibl

Det är knappast någon som kan ha undgått familjen Kardashian. Eller Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kanye, Rob och Bruce – som de också heter. De är celebriteterna som världspressen följer, steg för steg, och som ständigt ställer till med spännande upptåg. Vad sägs till exempel om egna klädkollektioner? Instagram-konton med över 60 miljoner följare eller direktsända förlossningar?

Familjens stora stjärna Kim Kardashians första möte med rampljuset var 2007, då hennes och dåvarande pojkvännen Rau J:s sexfilm spreds över hela världen. Och skandalen tog inte slut där. När Kim stämde det bolag som släppt filmen uppdagades det dessutom att det var hennes egen mamma, Kris Jenner, som hade bistått med materialet(!). Detta för att tjäna sig en rejäl hacka. Blod är tjockare än vatten, eller?

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
kardashian5 ste

Sedan fortsatte uppmärksamheten i och med realityserien ”Keeping up with the Kardashian” som började sändas 2011 och som nu är inne på sin 11:e säsong. En show som dokumenterar alla dramatiska familjeintriger. Några år senare gifte sig Kim, 35, med rapparen Kanye West, 38. Ett äktenskap som knappast fick den stora stjärnstatusen att minska. Ja, deras dotter North, som fyller tre år i juni, är förmodligen den mest fotograferade hollywoodbabyn ever!

kardashian4 ste

Dock är det pappa Kanye som står för de senaste rubrikerna. I förra veckan skrev nämligen, den välbärgade artisten, en tweet där han bad Facebook-grundaren Mark Zuckerberg om en ”cool billion”. En något märklig begäran med tanke på Kardashian-familjens otroliga förmögenhet.

Annons
kardhasian2 ste

Och förra året var det som bekant styvpappan Caitlyn Jenner, 66, som ådrog sig all uppmärksamhet. Caitlyn, som tidigare hette Bruce, valde nämligen att berätta om sin könskorrigering.

– Jag har alltid identifierat mig som en kvinna, sa hon då.

Hela familjen, inklusive exfrun Kris Jenner, stöttade Caitlyn i sin resa mot den rätta identiteten. Kim, Khloé, Kourtney och Robs biologiske pappa Robert Kardashian var en amerikansk affärsman som dog i cancer, 59 år gammal.

kardashian6 ste

Kourtney, 36, är kanske den ”Kardashian” som är mest känd efter Kim och Caitlyn. Tillsammans med ex-sambon Scott Disick har hon barnen Mason, 5, Penelope, 4, och Reign Aston, 1. Kourt har även fått mycket uppmärksamhet i samband med spin-off serierna ”Kourtney and Khloé Take Miami” och ”Kourtney och Kim Take New York”.

Annons
saint west ibl

Den 5 december meddelade Kim och Kanye att det fått en liten son – Saint West. Och nu i veckan visade de för första gången upp en bild på den lille.

– I dag är det min pappas födelsedag. Han hade önskat,  mest i världen, att få träffa sina barnbarn. Så jag vill dela den här bilden på med er, skrev Kim i sin app.

Samtliga familjemedlemmar bor i det välbeställda området Calabasas, i Los Angeles, och det lär inte dröja länge förrän vi får läsa om nästa bravad eller skandal! The Kardashians är onekligen en familj att hålla koll på.

Av Ellen Myrgård Lindén

Foto: IBL, Stella Pictures

Annons