Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla Wahlgrens okända familjemedlem träder fram – som hållit sig i skuggorna

07 feb, 2024, 12:00 
En okänd familjemedlem till den välkända familjen Wahlgren/Ingrosso har trätt fram. Här är Christina Schollins ord.
Annons

Familjen Wahlgren/Schollin är en av landets kändaste släkten just nu. Ja, det finns ju nästan ingen i den familjen som inte dagligen når tusentals människor via sina sociala medier.

Men det finns de (få) som valt att gömma sig undan rampljuset. Här visar Christina Schollin upp okända familjemedlemmen.

Linus Wahlgren om lönen från storasyster Pernilla: ”Väldigt mycket...”Brand logo
Linus Wahlgren om lönen från storasyster Pernilla: ”Väldigt mycket...”

Det gör Hans Wahlgren och Christina Schollins fyra barn

Både Hans Wahlgren och Christina Schollin har gedigna scenkarriärer bakom sig. Och visst fördes talangen vidare i generna. Titta bara på dottern Pernilla Wahlgren som just nu säljer slut arenor runt om i landet för tredje gången i rad, med showen Pernilla Wahlgrens Happy Ending.

Annons

Även sonen Linus Wahlgren har valt en karriär på scen. Han har sedan barnsben synts både på teatern och på tv, och har i vuxen ålder varit med i produktioner som Hundtricket, Morden i Sandhamn och Bäckström. Dessutom gör Linus mycket musikaler, och är i vår aktuell i David Bowies musikal "Lazarus".

Brorsan Niclas Wahlgren har också solat sig i rampljuset, och har bland annat gjort en hel del tv för barn. Tillsammans med Pernilla Wahlgren gjorde han succé med Nicke och Nilla, och även Nicke och Mojje ihop med Morgan Johansson. Fram tills 2022 var Niclas radiopratare i NRJ.

Peter Wahlgren, Pernilla Wahlgren, Niclas Wahlgren, Linus Wahlgren, Hans Wahlgren och Christina Schollin
Pernilla, Peter, Niclas, Linus – med Christina och Hans!
Annons

Christina Schollin visar upp okända släktingen – Pernilla Wahlgrens kusin

Men det finns ju en till – sonen Peter. Efter att ha jobbat på bank större delen av sitt liv sadlade han om till brandman och kärleken tog honom till Dalarna. Inte heller känner han något sug efter att fylla teatrar.

– Jag har aldrig haft något behov av att stå på tiljorna, sa han till Dalarnas Tidningar i oktober 2018.

Men det är inte Peter som Christina Schollin nu tar in i rampljuset – utan brorsonen Michael Schollin, alltså Pernilla Wahlgrens kusin!

Annons

De möttes upp i Spanien, och Michael hade hustrun Caroline med sig.

– Vi fortsatte hem till Casa Angel där det blev kusinträff och glada samtal om svunna tider, skriver Christina på Instagram och delar en bild där även sonen Niclas Wahlgren syns till.

Så härligt med en familjeträff!

Niclas Wahlgren och kusinen Michael Schollin
Niclas med kusinen Michael.

Foto: TT/Instagram

Annons