Fansens raseri mot Pernilla Wahlgren – efter olämpliga beteendet

15 maj, 2022, 17:00 
AvIndra Nordemar

Pernilla Wahlgrens beteende mot sin pojkvän Christian Bauer rör upp starka känslor.

Annons
Pernilla Wahlgrens chock: ”Man får offra sig”
Pernilla Wahlgrens chock: ”Man får offra sig”

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer firade nyligen ett år som par. Det var under våren 2021 som hon gick ut med att hon funnit kärleken på nytt, efter 13 år som singel.

Till en början var det ett hemlighetsmakeri kring vem den mystiske mannen som fångat hennes hjärta var. Men sedan hon presenterade Christian har han successivt börjat synas allt mer, både på sociala medier och i tv-rutan.

I dag har han mer eller mindre fått en självklar roll i Wahlgrens värld. Efter att Bianca valde att lämna sin huvudroll i programmet följer ju tv-teamet nu endast Pernilla, så det faller sig naturligt att Christian bliv en stor del av realityserien.

Det inenbär också att tittarna fåt ta del av Pernillas och Christians relation, och hur de beter sig i förhållande.

Annons

Nu har Pernillas beteende gentemot Christian rört upp starka känslor bland hennes fans.

Christian Bauers kärleksgest till Pernilla Wahlgren

På alla hjärtans dag hade Christian storslagna planer för sin flickvän.

– Jag är uppvuxen nära ett ställe som heter Grisslehamn så då tänkte jag visa henne sommarhuset som vi har kvar, och det ligger precis mittemot hotellet där vi ska vara. Och sen ska Pernilla få helkroppsbehandling, berättar han i Wahlgrens värld.

Innan de begav sig fick Pernilla en lista av Christian med vad hon skulle ha på sig och ha med sig – men punkterna gjorde henne nervös.

– Jag hoppas verkligen inte att det är någon utomhusaktivitet, men sen står det ju att jag ska ha på mig varma kläder och regnjacka, och då inser jag ju att "jo, det är det ju antagligen".

När de sedan åker i väg fokuserar Pernilla mest på sin mobil, och lyssnar knappt på vad Christian säger medan han kör. Och under flera av de resterande överraskningarna verkade Pernilla vara obekväm.

Annons

Fansens rasar på Pernilla Wahlgrens beteende

Nu är det många som reagerar på Pernillas beteende då de menar att hon är otacksam. På hennes Instagram följer flera kommentarer i liknande spår:

”Kollar just nu på Alla hjärtans dag-avsnittet och det känns väldigt stelt. Du är inte det minsta intresserad av vad Christian gör eller vill visa dig. Du sitter med näsan i mobilen och lyssnar inte ens på honom när ni åker bil. Du går runt i hans mammas stuga och det syns på långa vägar att du inte vill vara där. När han säger att ni ska bjuda med dina föräldrar dit i sommar så skrattar du åt det som att det är det sista ni ska göra”

”Tycker så synd om Christian. Man behandlar verkligen inte sin pojkvän såhär”

”Jag håller fullständigt med dig.”

Foto: TT

Annons