Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Fastighetsskungen Engelbert har fått en dotter!

11 jan, 2019, 09:59 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
oscar Engelbert giovanna tt
Oscar Engelbert som är vd för fastighetsbolaget Oscar Properties har blivit pappa igen. Hans italienska hustru Giovanna Battaglia har fött en dotter, Talitha.
Annons

Hon är både stylist, författare och modeprinsessa, nu kan Giovanna Battaglia Engelbert, 39, också lägga till mamma i sin resumé. Hon födde precis sin och maken Oscar Engelberts första gemensamma barn, en liten dotter som ska heta Talitha. Oscar, 42, har sedan tidigare två barn från ett annat förhållande.

Vi fick se en bild på dottern via Giovannas eget instagramkonto. Hon skrev:

–Talitha Italia Engelbert. Spricker av kärlek!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Vi har under ett par månader nu kunnat följa Giovanna och hennes växande mage, den 1 januari lade hon upp bilden ni ser här nedan – med en ganska rejäl mage. Då under en semester i alperna, bland annat har de varit i St Moritz.

Eftersom Giovanna är en mycket känd profil i modevärlden så grattas hon till babyn på nätet av diverse kändisar, som Naomi Campbell och Linda Evangelista. Giovanna och Oscar har flera olika bostäder över hela världen. En lyxig villa på Djurgården i Stockholm, stor sommarvilla i skärgården samt lägenheter i Milano och New York.

Annons

Paret hade en stor och mycket påkostad bröllopsfest på Capri 2016 och det sägs ha varit ett av det mest överdådiga partyn som den italienska ön någonsin skådat. Festligheterna ägde rum under hela fyra dagar och Giovanna bar flera olika brudklänningar.

Här en bild till från den italienska lyxön, och med en helt annan klänning. Man pratar fortfarande om festerna som ägde rum under bröllopet, både efter och före. Många av gästerna var kändisar, modeskapare och supermodeller. Här nedan ytterligare en bild från Giovannis Instagram.

Paret gifte sig dock först i Stockholms Stadshus,

Läs mer:

Foto: TT

Annons