Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Felice Jankell är Nils Thams nya flickvän!

08 feb, 2019, 14:00 
Margareta
En av Stockholms rikaste singlar har hittat en ny kärlek. Vi kan nu avslöja att Nils Tham och Felice Jankell är ett par!
Annons

Thorsten Flinck och Lottie Tham har numera något gemensamt. Deras barn är tillsammans!

Felice Jankell, dotter till Thorsten Flinck och Annika Jankel,l dejtar nämligen Nils Tham, son till Lottie och Pieter Tham. Lottie Tham är en av huvudägarna till H&M och dotter till H&M:s grundare Erling Persson och syster till Stefan Persson.

Nils Tham och Felice Jankell under Childhoodmiddagen på Tyrol.
Nils Tham och Felice Jankell under Childhoodmiddagen på Tyrol.

Nils Tham stod dessutom för 2014 års mest extravaganta bröllop. Han gifte sig då med konstnären Clara Hallencreutz, ett bröllopet som verkligen var värdigt en miljardärson. En Boeing 377 hyrdes och tog gästerna från Arlanda till Marrakech. På plats hade det lyxiga hotellet Taj Palace bokats upp för gästerna att bo på, och det var även här som vigseln ägde rum.

Annons

Skilsmässa mellan Nils och Clara

Fyra år senare kom parets skilsmässoansökan in. Men Clara fick då inget av Nils förmögenhet, som enligt Veckans Affärer uppgår till 2,2 miljarder kronor.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Nils Tham och Clara Hallencreutz.
Nils Tham och och hans förra fru Clara Hallencreutz.

Men under dessa år tillsammans hann Clara bli vän med flera personer ur Nils vänskapskrets, och vi såg henne bland annat under Louise Gottliebs bröllop tillsammans med sin nya pojkvän, skådespelaren Fares Fares.

Clara Hallencreutz med nya pojkvännen Fares Fares.
Clara Hallencreutz med nya pojkvännen Fares Fares.

Nu verkar även Nils Tham ha gått vidare och hittat en ny kärlek. Och denna gång har han fallit för en av skådespelarelitens döttrar. Felice Jankell, är även hon skådespelare, född 1992 och är äldre syster till skådespelaren Happy Jankell.

Annons
Happy Jankell, Annika Jankell, Thorsten Flinck och Felice Jankell.
Happy Jankell, Annika Jankell, Thorsten Flinck och Felice Jankell.

Att duon Nils och Felice varit ett par har det ryktats om under en tid, men ingen av dem har bekräftat relationen. Men under gårdagen fick vi bildbevis! När den röda mattan rullades ut för Chaldhood-galan dök de nämligen upp tillsammans, och höll kärleksfullt om varandra inför kameraobjektiven.

Thorsten Flinck har alltså fått en ny svärson och Lottie Tham en ny svärdotter. Och societeten ett nytt vackert kärlekspar!

Svensk Damtidning har utan framgång sökt Felice Jankell för en kommentar. 

Foto TT

Läs mer

Annons