Felice Jankell om babylyckan med Nils Tham

Felice Jankell om babylyckan med Nils Tham

I juni avslöjade skådespelerskan och modellen Felice Jankell att hon väntar barn med H&M-miljardären Nils Tham. Nu berättar hon mer om gravidlyckan – och känslorna kring att bli mamma.

Det var i samband med World Childhood Fundations stora jubileumsmiddag i februari som Felice Jankells och Nils Thams relation avslöjades. H&M-miljardären hade förälskat sig i Thorsten Flincks dotter. Nu var de ett par – och deras lycka gick inte att ta miste på. Tillsammans gästade de den stora festen, där också prinsessan Madeleine, kungaparet och prins Carl Philip närvarade.

Nils Tham och Felice Jankell

Nils Tham och Felice Jankell på Childhood-fest i februari 2019.

Några månader senare, närmare bestämt i juni 2019, kom nästa nyhet: de förälskade tu väntar smått tillsammans.

”Att det ens är möjligt att älska någon så innerligt & djupt som man ännu inte mött… Där inne lever nu en fem månaders skorpion (med ascendenten i ”tvillingen” – låter som en minst sagt intressant varelse). Tänk vad vi är många som längtar efter dig. Tänk att i november så kommer du och tänk att jag då får kalla mig för din mamma”, skrev Felice Jankell i ett inlägg på Instagram.

Stefan Persson

Stefan Persson år 2000, med systersonen Nils. Nils är son till Lottie Tham, dotter till Erling Persson och syster till Stefan Persson. Även Stefans son Tom syns på bilden.

Var tidigare ett par med Clara Hallencreutz

Nils Tham var tidigare gift med Clara Hallenreutz, konstnär och modell. De gifte sig i Marocko 2014 – under en minst sagt uppmärksammad ceremoni. Hundratals gäster flögs ner till Marrakech för att närvara vid den stora kärleksfesten. Nils och Clara gick dock skilda vägar i slutet av 2017. I början av 2018 blev hon istället ett par med skådespelaren Fares Fares. Också Fares och Clara väntar smått.

Clara Hallencreutz och Fares Fares

Clara Hallencreutz och Fares Fares, juni 2019.

Felice Jankell om att vänta barn med Nils Tham

För Aftonbladet berättar nu Felice Jankell om babylyckan och graviditeten.

– Det går så snabbt, det är helt absurt, men det är jätteroligt och det är först nu jag börjar förstå att jag är gravid. Jag har levt i min egen värld, säger hon i en nygjord intervju.

Thorsten Flick med Annika Jankell

Thorsten Flinck, Happy Jankell, Felice Jankell och Annika Jankell.

Intervjun skedde i samband med premiären av tv-serien Fartblinda, av Carolina Neurath. Nils och Felice var på plats och fotograferades tillsammans. Felice Jankell berättar att hon nu är i sjunde månaden, och att barnet var planerat.

– Jag har mått jättebra, förvånansvärt bra faktiskt. Jag går och tänker att det vänder snart. Men jag jobbar på under dagarna, men sedan kommer tröttheten, det tar psykiskt och fysiskt på en. Men den här tiden på dagen är jag pigg, sen vid åtta blir jag trött.

För Aftonbladet avslöjar Felice att Nils varit ett stort stöd under graviditeten.

– Nils har verkligen hjälpt till och varit min betjänt. Jag vet inte vad jag skulle göra utan honom.

Nils Tham och Felice Jankell

På premiären av serien ”Fartblinda” – Felice Jankell och Nils Tham visar upp sin kärlekslycka.

Foto: TT