Félice Jankells babylycka med Nils Tham – det ska sonen heta

felice jankell och nils tham har fått barn
Skådespelaren Félice Jankell har blivit mamma för första gången.
På Instagram visar hon upp sonen för första gången och avslöjar även hans namn!
Annons

Det var i juli som skådespelaren Félice Jankell, 27, dotter till Annika Jankell, 57, och Thorsten Flinck, 58, avslöjade att hon väntade barn ihop med kärleken tillika H&M-arvingen Nils Tham, 34. Félice publicerade då en bild på Instagram där hon stod med en over-sized vit skjorta och höll sig om magen, som då hade börjat växa. I bildtexten delade hon den stora nyheten om att hon var gravid.

”Att det ens är möjligt att älska någon så innerligt & djupt som man ännu inte mött.. Där inne lever en 5 månaders skorpion (med ascendenten i ”tvillingen” – låter som en minst sagt intressant liten varelse)! Tänk vad vi är många som längtar efter dig”, skrev Felice Jankell i inlägget.

Gravidavslöjandet hyllades i Félice Jankells kommentarsfält och bland andra mamma Annika Jankell uttryckte sina känslor:

”När ens barn ska få barn… herregud… nu förstår jag precis vad alla mor- och farföräldrar talar om när de beskriver den euforiska lyckan över sina barnbarn. Orden räcker inte till att beskriva alla varma känslor”.

Även lillasyster Happy Jankell har uttryckt sin glädje över att bli moster – och under hösten överraskade hon sin storasyster med en babyshower, som blev väldigt uppskattad av Félice. På Instagram delade Félice med sig av sina känslor efter överraskningen, och avslöjade då även den första bokstaven på sin kommande bebis namn. Ett W.

”Må vara en hormoniell tornado från topp till tå – men känner mig just nu som en 14-åring som knockats av kärleken för första gången! Vilken sagofé till syster jag har, och vilken armé av kärlek lilla W kommer få vila under. Wow wow wow”, skrev hon då.

Visar upp sonen för första gången

Den senaste tiden har Félice Jankell och Nils Tham gått i väntans tider. I en video på Instagram story meddelade Félice för bara några veckor sedan att hon längtade efter att få bli förälder – och nu är sonen här!

På Instagram story delar Félice med sig av en ny video där hon håller i sonen och pussar honom på huvudet. I videon har hon taggat Södersjukhuset i Stockholm och även skrivit ut hela namnet, som hon och Nils har valt till sitt barn.

”Winston”, skriver hon följt av ett rött hjärta.

Även lillasyster Happy Jankell har delat en bild på Winston på sin Instagram story och skriver där om sin lycka över att äntligen ha blivit moster.

”100% moster”, skriver hon följt av en gråtande emoji och ett rött hjärta.

Hon fortsätter:

”Félice Jankell och Nils Tham har skapat ett mirakel! Tack för leveransen!!!!”.

Av Agnethe Alm
FOTO: TT/Ola Axman, TT/Karin Törnblom

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

Kommentarer till “Félice Jankells babylycka med Nils Tham – det ska sonen heta”

  1. Camilla skriver: 26 november, 2019

    Men om ungen är född nu senaste 4 dagarna så är det inte en Skorpion, då är det en liten Skytt.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Laddar