Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Felix Herngren chockad av gravidbesked: "Väldigt svårt att prata om"

10 apr, 2024, 14:00 
Felix Herngren har blivit chockad av ett gravidbesked.
Annons

Felix Herngren och hustrun Clara Herngren arbetar ofta ihop som tv-kreatörer. Men nu har Felix ett eget projekt – som rör en egen besatthet.

Felix Herngrens stora chock efter festavslöjandet – tvingas betala tusentals kronorBrand logo
Felix Herngrens stora chock efter festavslöjandet – tvingas betala tusentals kronor

Felix Herngren chockad av gravidbesked

UFO-mysteriet med Felix Herngren är en dokumentärserie i fyra delar där Felix får gräva djupare i ett ämne som fascinerat honom länge.

– Mitt UFO-intresse har hängt med sedan barnsben men det har legat på en rimlig nivå – i alla fall enligt min familj. Nu har det dock växt till en mindre sund nivå. Lyckligtvis kunde jag omsätta nattgooglande på fritiden till arbete dagtid när TV4 sa ja till att göra en serie om ämnet. Under det senaste året har jag och teamet borrat oss in i det här ämnet och åkt runt i Sverige och över Atlanten för att söka svar på världens absolut intressantaste fråga: Är de redan här? säger Felix i ett pressmeddelande.

Annons

"Blev gravid utan partner"

I ett avsnitt får Felix ta del av en i sanning bisarr historia. Geraldine Orozco från San Francisco berättar att en utomjording har gjort henne gravid.

– Det var väldigt svårt att prata om det, jag är väl medveten om att det låter helt galet. Mina föräldrar sa åt mig att inte prata om det här, för folk kommer tro att du är galen, säger Geraldine i programmet.

– När jag var 22 blev jag gravid utan partner. Jag drömde om ett ljus som kom mot mig, sen blev jag gravid. Jag var gravid i tre månader, sen försvann det.

UFO-mysteriet med Felix Herngren
Geraldines historia är minst sagt bisarr!

Enligt Geraldine har detta varit ett återkommande fenomen.

Annons

– Det hände flera gånger och det sammanföll alltid med den här drömmen om eller upplevelsen av det här ljuset eller att en varelse som kom emot mig, säger hon.

Vera Herngren om familjedramat – med Felix och ClaraBrand logo
Vera Herngren om familjedramat – med Felix och Clara

Felix chockas av avslöjandet – full förståeligt.

– Konstigt är väl det minsta man kan säga om Geraldines upplevelse, säger han.

Annons