Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Felix och Clara Herngrens gemensamma beslut – efter åren ihop

30 apr, 2024, 07:00 
De äkta makarna Felix och Clara Herngren har fattat ett beslut efter åren ihop. Det här händer nu.
Annons

Felix och Clara Herngren, då Clara Byström, träffades på jobbet och det sade "klick". De gifte sig 2005, och har idag tre barn ihop, och för ett tag sedan flyttade de till soliga Palma.

Nu har makarna fattat ett gemensamt beslut – som varit hemligt tills nu.

Felix Herngrens stora chock efter festavslöjandet – tvingas betala tusentals kronorBrand logo
Felix Herngrens stora chock efter festavslöjandet – tvingas betala tusentals kronor

Felix Herngrens stora beslut med hustrun Clara

Ja, Felix är vi väl vana att se i rutan. Han blev folkkär i och med Solsidan som han själv regisserar, sitter i panelen i Masked Singer och är aktuell med dokumentärserien Ufo-mysteriet med Felix Herngren.

Hustrun Clara jobbar också med tv, men hon håller sig helst bakom kameran som manusförfattare. Hon har bland annat skapat succén Bonusfamiljen med sin svägerska Moa.

Men nu blir det ändring på det. Felix och Clara är nämligen två av deltagarna i Kanal 5:s nya satsning Race across the world.

Annons

Som namnet avslöjar kommer kända par och duos tävla ihop och ta sig hela 11 000 kilometer över kontinenten – med flera hakar som gör det betydligt svårare. De får 40 dagar på sig, men har en tight budget och får varken ta flyget eller använda sina smartphones.

– Jag tyckte det lät otroligt kul och spännande, säger Clara Herngren till Aftonbladet.

– Jag är väldigt bra på att läsa kartor och Clara är väldigt dålig på att läsa kartor, säger Felix.

Clara och Felix Herngren på Kristallengalan
Programmet började spelas in förra veckan, så nu är Clara och Felix någonstans i världen och irrar runt.Karin Törnblom/TT

Pernilla Wahlgren avslöjande om hemliga programmet

Programmet har premiär någon gång i år, och det leds av proffset Kristin Kaspersen. Förutom Clara och Felix tävlar även Thomas Wassberg och Björn Wieser, Eva och Karin Röse, Peter Magnusson och Lotta Blomqvist och Emil Henrohn och Carl Hedin.

Någon som kanske också kommer dyka upp på ett hörn är Pernilla Wahlgren. När Kristin Kaspersen delar med sig av nyheten på Instagram avslöjar hon nämligen att hon kontaktats av ett tävlingspar:

– Ååååh vad roligt…!! Ett par har redan bett om övernattning hos mig haha….!

Foto: TT

Annons