Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Fem dagar efter skilsmässobeskedet – Dominikas privata bilder rör upp känslor

27 jun, 2022, 16:00 
AvMinna Sarpaneva
Dominika Peczynski och Anders Borgs skilsmässa

Följarna uttrycker sina känslor i Dominikas kommentarsfält.

Annons
Dominika Peczynski försvarar Anders Borg efter skandalen: ”Har inte hänt”Brand logo
Dominika Peczynski försvarar Anders Borg efter skandalen: ”Har inte hänt”

Före detta finansministern Anders Borg, 54, och sångerskan Dominika Peczynski, 51, träffades år 2015 och tre år senare, i november 2018, gifte de sig.

Förra onsdagen gick Dominika ut med att paret ansökt om skilsmässa efter fyra års äktenskap.

Nu väcker Dominikas bilder på Instagram känslor hos följarna.

Så träffades Dominika Peczynski och Anders Borg

Det omtalade paret träffades för första gången när båda låg i var sin skilsmässa. Dominika har tidigare berättat om det första mötet med sin då blivande make i M magasin.

– Vi träffades innan vi var skilda, men vi var båda inne i en skilsmässoprocess. Så det var ingen som slog sönder något. Sedan gick allt väldigt fort, säger Dominika Peczynski i intervjun och fortsätter:

– Jag såg Anders, det var en mottagning med finska regeringen och jag tyckte han var så söt när han lade huvudet på sned, och tänkte, vilken snygg karl! Men trodde han var tråkig. Sedan började vi en intensiv mejlväxling och då ändrade jag definitivt uppfattning

Annons

Även Anders Borg har öppnat upp sig om hur de började träffas i Tillsammans med Strömstedts. Där beskrev han hur de skickade otaliga meddelanden till varandra och att det hela kändes som en tonårsromans.

Dominika Peczynski ångrar skilsmässan

Det har bara gått fem dagar sedan powerparets chockbesked men det har redan hunnit hända mycket sedan dess.

Bland annat har Dominika Peczynski redan hunnit berätta att hon ångrar skilsmässan. Det verkar dock inte som att skilsmässan kommer att avbrytas.

Stöttas av följarna efter den svåra tiden

Det har onekligen varit en omtumlande vecka för Dominika och nu visar hennes följare sitt stöd för henne i kommentarerna på Instagram.

Sångerskan har delat med sig av flera bilder på senaste tiden. Mest selfies och Anders lyser med sin frånvaro. Något som det dock inte råder brist på är kärleken från följarna.

Dominika blir fullkomligt kärleksbombad i kommentarsfältet av följare som skriver uppmuntrande kommentarer, komplimanger, lyckönskningar och en massa hjärtemojis.

Vilket fint stöd av följarna! Vi hoppas att allt löser sig för Dominika och Anders.

Foto: TT

Annons