5 saker du inte visste om allsångsaktuella Molly Sandén

Folkkära artisten Molly Sandén uppträder under tisdagen på Allsång på Skansen. Vi ställde några snabba frågor till Molly om hennes sommarplaner.

Molly Sandén är 26-åringen som slog igenom i Junior Eurovision song contest 2006 och som har blivit en folkkär artist genom många framträdanden i Melodifestivalen och Allsång på Skansen. Just nu uppträder Molly Sandén på flera ställen i Sverige med sitt nya album “Större”, vi frågade Molly vad hon helst gör när hon inte jobbar.

Vad gor du helst en sommardag?

– Da aker jag till mitt lantstalle pa Oland. Dar gar jag upp hyfsat tidigt och satter mig vid vattnet och ater jordgubbar med mjolk till frukost. Sedan drar jag till stranden!

Vad gor du pa stranden?

– Hanger med mina systrar och spelar volleyboll. Jag gillar inte att ligga still och sola utan vill gora manga olika aktiviteter. Jag alskar att bada och tog mitt forsta dopp redan i varas.

Vilken ar den basta sommarmaten?

– Jordgubbar med mjolk! Det ater jag till frukost, lunch och efterratt.

Vilken är den basta sommardrinken?

– Det beror pa tillfallet, men en Dagens med vitt vin och Sprite eller en Strawberry Daiquiri.

Om du vill ta det lugnt, vad gor du da?

– Jag gillar att lasa men har sallan tid till det. Jag laser i perioder och nar jag val borjat har jag svart att lagga ifran mig boken. Sommaren ar faktiskt den enda tid da jag hinner ploja nagra bocker.

Läs mer: Allsångsaktuella Pernilla Wahlgren: “Victoria verkar vara en så bra mamma”

Foto: IBL