Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Festligt både på jobbet och i kärlekslivet för Pippa

20 mar, 2013, 09:02 
Annons

Pippa Middleton blir snart moster men har minsann fullt upp med sitt. Nu kastar Kates syster sig ut på nya upptåg som krönikör för en kundtidning.

Annons

Sedan en ljummen kritikerkår sagt sitt om Pippa Middletons partybok “Celebrate”, har Kates lillasyster legat lågt. Men nu är hon tillbaka i rampljuset igen.

Är krönikör

Hon har fått äran att bli krönikör  i varuhusets Waitrose kundtidning som kommer ut en gång i månaden.

Passion för mat

Spalten heter Pippa’s “Friday Night Feasts” och ger läsarna en spännande möjlighet att dela hennes passion för mat och underhållning.

– Jag kan knappt vänta på att börja skriva, sade hon till The Telegraph inför debuten.

Det rör på sig även på kärleksfronten. Kates syster roar sig med gode vännen Tom Kingston (se bilden ovan) men den sanna kärleken heter Nico Jackson. Han är aktiemäklare och tog häromveckan med Pippa till St.Moritz.

Romantisk promenad

Där flanerade paret omslingrade på gatorna och tittade in hos Cartier och tog en närmare glimt på den nya Trinity-kollektionen. Ringarna med en hel del karat studerades extra ingående av Pippa och hennes kavaljer. Kul för Pippa. Eller som britterna säger: Pip, pip-Hooray!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Allover press

Annons