Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Fiasko för TV4 – timmar innan Masked Singer ska sändas avslöjas allt

21 apr, 2023, 12:30 
Masked Singer
Masked Singer har blivit förstört på förhand, till TV4:s förtret.
Annons

Ikväll är det återigen dags för Masked Singer! Nu samlas miljontals tittare för att tillsammans med juryn försöka lista ut vilka kändisar som döljer sig bakom maskerna.

Men vill man kan man få spänningen förstörd på förhand. TV4 har nämligen hamnat i ett mardrömsscenario – ett plågsamt bekant sådant.

Mysteriet i ”Masked singer Sverige”!Brand logo
Mysteriet i ”Masked singer Sverige”!

Masked Singer – hemligheten redan ute

I fjol läckte en lista ut på nätet inför säsongstarten av Masked Singer. Listan förutspådde alla kändisarna bakom maskerna i förväg och dessutom ordningen i vilken de skulle åka ut.

Masked Singer

Då sa TV4 att ingen utredning skulle tillsättas men att kanalen skulle ha ett samtal om hur de kan göra annorlunda nästa säsong.

Annons

Nu har samma scenario upprepat sig. En lista har läckt och går att finna på kontroversiella forumet Flashback. Listan i fråga har stämt till punkt och pricka hittills – och enligt uppgifter till Svensk Dam stämmer den även sett till kvällens avsnitt.

En tråkig utveckling för TV4, som planerat i månader för att maximera spänningen för tittarna – men som inte kan göra något åt att hemligheten redan är avslöjad. Något av ett fiasko.

"Vi gör allt vi kan för att det inte ska läcka"

Anika Beclijevski, exekutiv producent för ”Masked singer” på TV4, är självfallet inte nöjd med läckan. Samtidigt försöker hon se nyktert på saken – och hoppas att tittarna håller sig borta från Flashback.

– Som jag tidigare sagt kommer det förekomma många olika typer av stickspår och påståenden om listor eller andra avslöjanden. Att det spekuleras om vinnare eller deltagare i programformat är inget konstigt, men det blir naturligtvis extra mycket i Masked singer eftersom programmet bygger på en gissningslek, säger Anika till Svensk Dam.

Det här är Masked SingerBrand logo
Det här är Masked Singer

– Vi gör givetvis allt vi kan för att det inte ska läcka, och som alla vet är hemlighetsmakeriet något som det läggs mycket energi på i programmet. Vill man se vem som döljer sig bakom maskerna i årets säsong ska man invänta ”av med masken”-momentet i slutet av programmet.

Annons