Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Filip Lamprecht om livet utan Linn Hegdal – nya passionen: "Blev helt kär"

24 maj, 2024, 04:00 
Linn Hegdal och Filip Lamprecht
Filip Lamprecht berättar om sin nya stora passion.
Annons

Filip Lamprecht och Linn Hegdal fann kärleken i Let's Dance. De blev ihopparade för säsongen 2021 och visade snabbt att matchningen var en rungande succé. Inte nog med att de dansade så bra ihop att de vann tävlingen – de blev också förälskade i varandra.

Allt du vill veta om Filip LamprechtBrand logo
Allt du vill veta om Filip Lamprecht

”1 år idag! Jag är störtkär, lycklig och utöver att hon spiller ganska ofta och nyser lite märkligt så är hon fan otrolig”, skrev han på Instagram.

Filip Lamprecht

Men Filip har också ett liv utanför Linn. Just nu pysslar han med en av sin okända passioner: matlagning!

Filip är nämligen en av deltagarna i årets inkarnation av Sveriges Mästerkock VIP. Där får han pröva sina vingar i köket jämte flera andra kända profiler.

Annons

I senaste avsnittet lagar Filip en egen taco. Han har bakat tortillan själv och fyllt den med flankstek, lök och salsa verde. Det är en maträtt som har en väldigt speciell plats i Filips hjärta. Det här skedde innan han träffade Linn.

– Jag har ett ganska starkt minne från när jag jobbade som modell. Jag var nere i Malmö och hade haft en ganska dålig dag. Jag gick ut på stan och bara satt och beställde in mat, och mådde bra. Där var det bland annat en taco som jag blev helt kär i, säger Filip i programmet.

Filip Lamprecht: "Har kommit att älska"

Men mat har också haft mörkare konnotationer för Filip. Han har jobbat som fotomodell – och då tvingas man tänka på kosten på ett sätt som inte alltid är sunt.

– Kopplingen till mat har väl inte alltid varit kanon, modellmiljön och synen på mat är kanske inte optimal, säger Filip.

– Jag vet inte om det är därför som jag har kommit att älska mat så mycket som jag gör nu i dag, men det finns en koppling där.

Annons