Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Filip Lamprecht tillsammans med Linn Hegdal – efter kärleksryktena i Let's Dance

06 nov, 2022, 14:00 
Indra Nordemar

Nu syns Filip Lamprecht ihop med Linn Hegdal.

Annons
Allt du vill veta om Filip LamprechtBrand logo
Allt du vill veta om Filip Lamprecht

Filip Lamprecht var verkligen i hetluften när han medverkade i Let's Dance 2021. Han var en av de som vecka efter vecka låg i toppen, både hos tittarna och den eminenta juryn.

I dag vet vi ju alla hur det slutade – efter finalen mot Anis Don Demina stod han och danspartnern Linn Hegdal som segrare.

Men det var ju även det som skapade rubriker: Filip och Linn.

Kärleksryktena mellan Filip Lamprecht och Linn Hegdal

När Filip gick in i danstävlingen i fjol var han i ett förhållande med Peg Parnevik. Utåt verkade allt bra, men samtidigt började deras fans misstänka att något inte stod rätt till. Och rätt hade de.

Strax efter finalen gick Filip och Peg ut med att de gått skilda vägar. Då tog romansryktena mellan Linn och Filip fart.

Annons

Ryktena hade florerat under hela säsongen, men både Filip och Linn nekade till dem. Men sedan började de synas allt mer ihop och ryktena spann vidare desto mer.

Filip om känslorna för Linn efter Let's Dance

Filip har öppet delat sina känslor för Linn:

"Det slog mig precis när jag satt och skulle sammanfatta hur tacksam och stolt jag är att få vara en liten roll i din blockbuster, hur enormt mycket du har burit mig och stöttat mig när saker har varit nytt eller kanske inte skit lätt. Hur du har pallat med men mest av allt hur mycket vi har fått uppleva.", har han skrivit på Instagram varpå Linn svarat:

"Åhhhhh, vad är detta för otroligt inlägg???? Gråter Tack världens bästa du!"

Linn och Filip tillsammans efter misstänkta uppbrottet

De har även setts ute tillsammans på bland annat Gröna Lund, på middagar och dessutom på Filips lantställe. Men under den perioden har Linn haft pojkvän, dansaren Jacob Persson.

Annons

Enligt Hänt verkar det däremot som de nu eventuellt brutit upp, då han inte längre bor på samma adress som henne och det varit tyst från bådas håll på deras respektive sociala medier. Det är dock oklart i nuläget huruvida de faktiskt har gjort slut eller inte.

I vilket fall, nu syns i stället Linn med Filip.

Under gårdagen avnjöt de nämligen en middag tillsammans – något som Let's Dance-kollegan Katja Lujan avslöjade på sin Instagram!

"Mästerkock", skriver hon till en bild på en pastarätt och taggar både Filip och Linn.

Skärmdump Instagram story.

Foto: TT, Instagram

Annons