Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Filip Lamprechts ärliga ord – Linn Hegdal i tårar efter kärlekshyllningen

22 sep, 2021, 13:30 
AvIndra Nordemar

Filip Lamprecht och Linn Hegdal fann varandra under årets Let´s Dance. Nu berättar Filip om sina starka känslor – och Linn rörs till tårar.

Annons
Allt du vill veta om Filip LamprechtBrand logo
Allt du vill veta om Filip Lamprecht

Filip Lamprecht och danspartnern Linn Hegdal charmade hela svenska folket med sin dans och utstrålning vilket till slut ledde till att de kammade hem segern i årets Let's Dance.

Men det tittarna får se är bara en bråkdel av hur det ser ut under tävlingens gång. Bakom kulisserna tränar dansparen i timmar, varje dag, innan de ger sig ut på dansgolvet och ger järnet i direktsänd tv.

Många kommer därför varandra väldigt nära, men Linn och Filip skapade ett band som är lika starkt än i dag.

Filip Lamprechts relation till Linn Hegdal – efter Peg Parnevik

Efter tävlingen har Filip och Linn umgåtts flitigt, många av sommarens dagar har spenderats tillsammans, även med andra Let's Dance-deltagare.

Det har varit en hel del spekulationer om de eventuellt varit mer än vänskap mellan dem. Mycket på grund av Filips förhållande med Peg Parnevik, som tog slut strax efter tävlingen.

I efterhand har Peg gått ut med att det var Filip som valde att lämna henne, men anledningen är okänd.

Annons

Filips Lamprecht kärlekshyllning till Linn Hegdal

För Filip var Let's Dance därför både en tuff tid, men också en fantastisk tid, och det verkar som att Linn gjorde situationen betydligt bättre.

I ett inlägg på Instagram berättar Filip öppenhjärtigt om sina känslor – i samband med Linns födelsedag i dag den 22 september.

"Det slog mig precis när jag satt och skulle sammanfatta hur tacksam och stolt jag är att få vara en liten roll i din blockbuster, hur enormt mycket du har burit mig och stöttat mig när saker har varit nytt eller kanske inte skit lätt. Hur du har pallat med men mest av allt hur mycket vi har fått uppleva. Och det som är näst intill skrämmande är att jag lärde känna människan i år?!", skriver han och fortsätter:

"Du är så obeskrivligt snäll, omtänksam och ett litet ”drössel” av envishet."

Annons

"Stort stort grattis min fantastiska vän! Jag ser fram emot att försöka ge tillbaka det du gjort för mig under denna korta tid, resten av livet! Ingen är som du!"

Linn Hehgdal i tårar efter Filip Lamprechts ord

Det fina inlägget får många hyllningar, men den som uppskattar det mest är givetvis ingen mindre än Linn, som rörs till tårar av Filips ord.

"Åhhhhh, vad är detta för otroligt inlägg???? Gråter Tack världens bästa du! Var en himla tur att vi fick dansa ihop och jag är så tacksam för dig och vår vänskap!!! Och jag älskar bilderna Tack, du är bäst!"

Foto: Instagram / filiplamprecht, TV4

Annons