Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Filip Lamprechts beslut med Linn Hegdal – efter ett år tillsammans

20 maj, 2024, 15:00 
Filip Lamprecht berättar nu om gemensamma beslutet med flickvännen Linn Hegdal.
Annons
Allt du vill veta om Filip LamprechtBrand logo
Allt du vill veta om Filip Lamprecht

Filip Lamprecht och Linn Hegdal gjorde storslagen succé i Let's Dance 2021. De dansade så pass bra att de gick hela vägen, fick lyfta den berömda glasskon och skrika ut sin lycka som om det inte fanns någon morgondag.

Sedan dess har lyckan blivit allt intensivare. I dag är de forna danskollegorna ett par och för några månader sedan bekräftade Filip den vilda glädjen i ett inlägg på Instagram.

”1 år idag! Jag är störtkär, lycklig och utöver att hon spiller ganska ofta och nyser lite märkligt så är hon fan otrolig”, skrev han.

Annons
Filip Lamprecht och Linn Hegdal
Filip Lamprecht och Linn Hegdal blev ett par efter att de dansade tillsammans i Let's Dance 2021.Karin Törnblom/TT

Filips tid med Linn

Att paret lever ett lyckligt liv tillsammans är tydligt. I en rad inlägg har Filip berättat om den stora glädjen att ha Linn i sitt liv och delar mer än gärna med sig av detaljer från privatlivet.

Bland annat har han berättat om alla gånger som han och Linn haft matdejter. Kanske är det så att Filip, som är en av deltagarna i Sveriges mästerkock VIP, vill visa upp sina nyfunna matkunskaper och imponera på flickvännen?

Filip lämnar – beslutet med Linn

I sommar kommer Filip och Linn Hegdal lämna Sverige och resa till Grekland. Semestern blir mycket välbehövlig, och Filip får både kvalitetstid med Linn och hennes familj.

Annons

– Det ska bli riktigt skönt. Det ska bli nice att få en riktig sommarsemester, säger Filip till Expressen och berättar att han befinner sig på en bra plats i livet:

– Det är så bra. Jag är så lycklig. Det är bara jättebra.

Filip Lamprecht
Filip Lamprecht känner sig lycklig.Karin Törnblom/TT

Foto: TT

Annons