Filip Lamprechts tuffa tid mot slutet av Let's Dance – fräcka ryktet utanför tävlingen

Peg Parnevik Filip Lamprecht

Danstävlingarna i Let's Dance är avgjorda och häromveckan stod Filip Lamprecht och Linn Hegdal som vinnare. Men Filip kämpade inte bara om den åtråvärda glasskon – han tvingades också hantera en hel del rykten mot slutet av säsongen.

Let's Dance-resan är över och Filip Lamprecht och Linn Hegdal blev årets stolta vinnare. Vårens säsong lockade en rekordpublik och spänningen var olidlig under det sista avsnittet då Filip och Youtube:rn Anis Don Demina skulle göra upp om förstaplatsen.

LÄS MER: Sanningen: Filip Lamprechts relation till Linn Hedgal

Envisa rykten om Filip Lamprecht och Peg Parnevik

Men parallellt med historien om Filips framgångsrika dansresa började även en annan historia ta fart. Mot slutet av säsongen började nämligen många tv-tittare spekulera i om Filip och flickvännen Peg Parnevik gjort slut. Detta på grund av att både Peg och syster Penny, som ju är döttrar till golfproffset Jesper Parnevik, hade avföljt Filip på Instagram. Och ryktena svalnade inte direkt när Mia Parnevik uppmanade sina följare att rösta på deltagaren Keyyo.

– Det är, som du säger, spekulationer, det är inget dramatiskt man ska läsa in i det, svarade Filip bestämt när Aftonbladet påtalade ryktet om uppbrottet.

Avfärdar ryktet om ett uppbrott från Peg Parnevik

Mot slutet av intervjun poängterade Filip även att han skulle ringa Peg efter samtalet och att de fortfarande var ett par. Peg har däremot inte nämnt Filips vinst, varken på Instagram eller i sin podcast Pillowtalk, vilket har lett till ytterligare spekulationer – trots att Let's Dance har slutat sändas.

Filip Lamprecht med flickvännen Peg Parnevik
Karin Törnblom/TT

LÄS MER: Carolas drömhus i Sydafrika – spana in bilderna!

Men trots att alla envisa spekulationer ligger utom Filips kontroll så har de förstås påverkat honom.

– Det blir svårt när man inte kan göra nåt åt det, man kan aldrig få folk att sluta skriva och sådär. Och det är jobbigt att se, jättejobbigt. Men det är samtidigt så här; vi mår bra, vi fokuserar på oss och liksom rör oss framåt. Det är ingenting man vill ge luft att folk ska bete sig så, har Filip sagt i en tidigare intervju.

Foto: TT